דגים שניצל דג טעים מאוד

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
2 פילה אמנון (זה נקרא גם מושט?)

לתעורבת ביצה-
1 ביצה
2 כפות רוטב צילי
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור גרוס בערך חצי כפית מכל אחד (אם משתמשים בפלפל שחור טחון צריך לשים יותר)
1 כף גדושה קמח

פרורי לחם מוזהבים

את הפילה חתכתי לפרוסות מלבניות דקות. כל חצי פילה פורסת לרוחב (גובה) הדג, מהחצי העבה של הפילה יוצא 3 פרוסות וכל פרוסה חותכת למלבנים.
בכל מלבן עושים חתכים שהתערובת ביצה תיכנס לחריצים.

את החומרים לתערובת מכניסים לכוס בלנדר ומערבבים לקצף בהיר
מעבירים לקערית ומכניסים את הדג שהביצה תעטוף את כל החתיכות ומכניסים למקרר לשעה שהדג יספוג את הטעמים.

טובלים בפרורי לחם ומטגנים חשוב לטגן רק עד שהשוליים מזהיבים כדי שהדג ישאר עסיסי.

מכל פילה דג יצא קערית כזו-
צפה בקובץ המצורף שניצל דג.JPG
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
למה אני לא מצליחה להעלות את התמונה בגוף ההודעה?
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
2 פילה אמנון (זה נקרא גם מושט?)

לתעורבת ביצה-
1 ביצה
2 כפות רוטב צילי
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור גרוס בערך חצי כפית מכל אחד (אם משתמשים בפלפל שחור טחון צריך לשים יותר)
1 כף גדושה קמח

פרורי לחם מוזהבים

את הפילה חתכתי לפרוסות מלבניות דקות. כל חצי פילה פורסת לרוחב (גובה) הדג, מהחצי העבה של הפילה יוצא 3 פרוסות וכל פרוסה חותכת למלבנים.
בכל מלבן עושים חתכים שהתערובת ביצה תיכנס לחריצים.

את החומרים לתערובת מכניסים לכוס בלנדר ומערבבים לקצף בהיר
מעבירים לקערית ומכניסים את הדג שהביצה תעטוף את כל החתיכות ומכניסים למקרר לשעה שהדג יספוג את הטעמים.

טובלים בפרורי לחם ומטגנים חשוב לטגן רק עד שהשוליים מזהיבים כדי שהדג ישאר עסיסי.

מכל פילה דג יצא קערית כזו-
צפה בקובץ המצורף 1088653
נראה מיוחד!
רק לא הבנתי, לכמה את פורסת כל חתיכת דג? ז"א כמה יוצא לך ממושט אחד? (מוציאה את העור, כן?)
(את שיטת המלבנים אחר כך הבנתי)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מיוחד!
רק לא הבנתי, לכמה את פורסת כל חתיכת דג? ז"א כמה יוצא לך ממושט אחד? (מוציאה את העור, כן?)
(את שיטת המלבנים אחר כך הבנתי)
אני קונה בלי עור
יש לדג שתי 'חצאים' חצי אחד שמן וחצי אחד דק
מהחצי השמן יוצא לי בערך 15 חתיכות ומהחצי הדק עוד 5
חותכת קודם ל2 חצאים איפה שיש סוג של שדרה, ואז את החצי השמן אני פורסת קודם כל 3 פרוסות שטוחות במקביל למשטח עבודה, ואז למלבנים.
 

Special

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
זה נראה ממש טוב!!!
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
האם ניתן לעשות זאת עם פילה שלם, כלומר שניצל דג שלם?
דג שלם הוא מידי עבה אז אם תעשו הרבה חריצים ותשאירו בתוך הביצה מתובלת לפחות לשעתיים לספיגת טעמים, אז מבחינת הטעם זה יהיה בסדר,
אבל מבחינת הטיגון עצמו זה יהיה קצת קשה, כי חלק יצא יותר יבש וחלק יצא לא ממש מוכן.
 

רחליז

משתמש פעיל
הכנתי
יצא מדהים
חתכתי לאורך ל-2 ןאת החלק ה''שמן'' חילקתי בגובה ל-2. ז'תומרת מכל מושט 3 שניצלים. יצא מעדן
לא נשאר את מה לצלם;);)
 

a8562984

משתמש צעיר
אוטומציה עסקית
נשמע כל כך טוב
תוכלי להעלות עוד פעם את התמונה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה