2 פילה אמנון (זה נקרא גם מושט?)
לתעורבת ביצה-
1 ביצה
2 כפות רוטב צילי
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור גרוס בערך חצי כפית מכל אחד (אם משתמשים בפלפל שחור טחון צריך לשים יותר)
1 כף גדושה קמח
פרורי לחם מוזהבים
את הפילה חתכתי לפרוסות מלבניות דקות. כל חצי פילה פורסת לרוחב (גובה) הדג, מהחצי העבה של הפילה יוצא 3 פרוסות וכל פרוסה חותכת למלבנים.
בכל מלבן עושים חתכים שהתערובת ביצה תיכנס לחריצים.
את החומרים לתערובת מכניסים לכוס בלנדר ומערבבים לקצף בהיר
מעבירים לקערית ומכניסים את הדג שהביצה תעטוף את כל החתיכות ומכניסים למקרר לשעה שהדג יספוג את הטעמים.
טובלים בפרורי לחם ומטגנים חשוב לטגן רק עד שהשוליים מזהיבים כדי שהדג ישאר עסיסי.
מכל פילה דג יצא קערית כזו-
צפה בקובץ המצורף שניצל דג.JPG
לתעורבת ביצה-
1 ביצה
2 כפות רוטב צילי
1 כפית דבש
מלח ופלפל שחור גרוס בערך חצי כפית מכל אחד (אם משתמשים בפלפל שחור טחון צריך לשים יותר)
1 כף גדושה קמח
פרורי לחם מוזהבים
את הפילה חתכתי לפרוסות מלבניות דקות. כל חצי פילה פורסת לרוחב (גובה) הדג, מהחצי העבה של הפילה יוצא 3 פרוסות וכל פרוסה חותכת למלבנים.
בכל מלבן עושים חתכים שהתערובת ביצה תיכנס לחריצים.
את החומרים לתערובת מכניסים לכוס בלנדר ומערבבים לקצף בהיר
מעבירים לקערית ומכניסים את הדג שהביצה תעטוף את כל החתיכות ומכניסים למקרר לשעה שהדג יספוג את הטעמים.
טובלים בפרורי לחם ומטגנים חשוב לטגן רק עד שהשוליים מזהיבים כדי שהדג ישאר עסיסי.
מכל פילה דג יצא קערית כזו-
צפה בקובץ המצורף שניצל דג.JPG