בטוחה? (היום אני לא עוזב את המילה הזאת )מדהים!
מעבר החציה בהפוכה זה בכוונה?
ואם כן, למה רק מעבר חציה אחד?
יש לך ים סגנונות...
זה מזכיר נורא את הסגנון של הספרים ההם שצריך למצוא את האיש עם החולצה עם הפסים האדומים, או משהו כזה
כן!!את מתכוונת ל"איפה אפי?"
ככה זה פה בניו יורקמעבר החציה בהפוכה זה בכוונה?
ממש נראים כך. לא חושב, הייתי בתמוז, אבל לך תדע...ככה זה פה בניו יורק
@ג'קי ירחי זה פשוט 'תשרי בליובאוויטש'! אתה מגיע השנה, כן? נו נו נו אם לא... נתוועד בסעוונסווענטי עם @mendele y ו @ליפסקר אחח א מחיה
עריכה: הסיטואציה הציתה את הדמיון, אז הייתי חייב...
צפה בקובץ המצורף 373541
צייר אלוף מזכיר את כולםככה זה פה בניו יורק
@ג'קי ירחי זה פשוט 'תשרי בליובאוויטש'! אתה מגיע השנה, כן? נו נו נו אם לא... נתוועד בסעוונסווענטי עם @mendele y ו @ליפסקר אחח א מחיה
צפה בקובץ המצורף 373541
הייתי עכשיו כל המשפחה בי"ב י"ג תמוזככה זה פה בניו יורק
צפה בקובץ המצורף 373541
מוזר שלא נפגשנו. אגב מה הוא בשבילך ר' משה ירוסלבסקי ( שהיה אחראי על הכנסת אורחים אצל הרבי)?הייתי עכשיו כל המשפחה בי"ב י"ג תמוז
סבא רבהמוזר שלא נפגשנו. אגב מה הוא בשבילך ר' משה ירוסלבסקי ( שהיה אחראי על הכנסת אורחים אצל הרבי)?
אם כבר במשפחולוגיה עסקינן... הרב של קריית מלאכי קשור?מוזר שלא נפגשנו. אגב מה הוא בשבילך ר' משה ירוסלבסקי ( שהיה אחראי על הכנסת אורחים אצל הרבי)?
ייתכן, אבל אני לא בארץ כדי לדעת...גדל לי קצת זקן מאז הפעם האחרונה שנפגשנו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: