השלמת שן בקופ"ח עולה 500 ש"ח לדברי כל המזכירות במרפאה, האם זה נכון שאין ביטוח תלמידים?
נערך לאחרונה ב:
בוטל בסוף השנההשלמת שן בקופ"ח עולה 500 ש"ח לדברי כל המזכירות במרפאה, האם זה נכון שאין ביטוח תלמידים?
למי???כמדומני שנגמר להם ההסדר עם משרד החינוך.
אבל לדנטלית מעל יש הסדר איתם ושם יש ביטוח תלמידים.
כך גם אמרו לי במאוחדת, אבל ב"דנטלית" לא שמעו על כך ועולה אצלם 300 .כמדומני שנגמר להם ההסדר עם משרד החינוך.
אבל לדנטלית מעל יש הסדר איתם ושם יש ביטוח תלמידים.
גם אני ממש ממש אשמח לכל פיסת מידע בנושאכך גם אמרו לי במאוחדת, אבל ב"דנטלית" לא שמעו על כך ועולה אצלם 300 .
זה נכון ,מה שכתבו באשכול אחר שבירושלים יש למאוחדת הסדר? אם כך נשקול לבצע שם, עד כמה שזה נשמע לא הגיוני.
באיזו מרפאה של מאוחדת????????מנסיון, (השן של הבת שלי נשברה) השלמנו את השן במרפאה של מאוחדת בעלות סימלית של 43 ש"ח.
בעבר הנושא היה מטופל במרפאות בהסדר של משרד החינוך, תחת ביטוח תלמידים.
אבל מה01.01.2019, ובשל העובדה שטיפולי שיניים לילדים עד גיל 18 הינם חינמיים- הטיפול עבר למרפאות.
ו
באיזו מרפאה של מאוחדת????????
הלכתי עם הבת שלי והם ביקשו בין 500 ל 600
במאוחדת בקניון רמות
הזויבמאוחד
במאוחדת בפ"ת.
אולי הם לא מודעים לחוק החדש, לא יודעת מה יכולה להיות הסיבה.
אנחנו עשינו לפני חודש, וזה מה ששילמנו.
הזוי
מה הכתובת?
תודהנורדאו 19 פתח תקוה
תודה
אולי אני אסע במיוחד
בשביל חיסכון של 500 שקל....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: