אם לא ניתן בעריכה תכתוב בדווח על תוכן שלילי וכנראה יתקנו לךאופססס, אתה צודק!
איך משנים?
נשמע הלשנה של השכנים בבניין.פנה אליי שוכר בבאר שבע, וטען שהוא חייב להתפנות מהיחידה שלו בהקדם כי בעה"ב קיבל צו הריסה של החלוקה הבלתי חוקית, לשאלתי מה הרקע, הוא ענה שלא יודע אבל שכן סיפר לו שיש באותו בנין דירה נוספת עם צו פינוי שוכרים והריסת החלוקה,
מישהו שמע דבר כזה?
האם זה מגמתי?
תודה לכל מידע!
באיזה איזור בבית שמשאופססס, אתה צודק!
איך משנים?
גם אליי פהו בשנתיים האחרונות שתי שוכרים שבעל הבית שלהם היה צריך להרוספנה אליי שוכר בבאר שבע, וטען שהוא חייב להתפנות מהיחידה שלו בהקדם כי בעה"ב קיבל צו הריסה של החלוקה הבלתי חוקית, לשאלתי מה הרקע, הוא ענה שלא יודע אבל שכן סיפר לו שיש באותו בנין דירה נוספת עם צו פינוי שוכרים והריסת החלוקה,
מישהו שמע דבר כזה?
האם זה מגמתי?
תודה לכל מידע!
נראה לי שיש מצב לפצל חוקית?רבייסיי, הגיע הזמן לומר את האמת: העניין הזה עם המפוצלות הוא בניגוד לחוק.
טוב, את זה חלקנו יודעים, אבל מה שלא יודעים זה שמחוץ למודיעין עילית וביתר עילית ואלעד עילית ועוד כמה עיליתים כאלו, בכל שאר המדינה חוק הוא חוק והעירייה אוכפת אותו.
אוי כמה אברכים אני מכיר שחייבו אותם להרוס החלוקה בלוד, בית שאן, פתח תקוה, באר שבע, ועוד הרבה ערים שאינם "עילית". הנס של כל השרלטנים מהעיתון זה שלאברכים הללו אין עיתון, כלומר יש עיתון של אברכים אבל הוא משרת (בלי כוונה) את דופקי האברכים ומפרסם שוב ושוב את המלכודות דבש הללו.
ועדיין, אני מהמר שאחוז המפצלים מהציבור הכללי גבוה מהחרדים.רבייסיי, הגיע הזמן לומר את האמת: העניין הזה עם המפוצלות הוא בניגוד לחוק.
טוב, את זה חלקנו יודעים, אבל מה שלא יודעים זה שמחוץ למודיעין עילית וביתר עילית ואלעד עילית ועוד כמה עיליתים כאלו, בכל שאר המדינה חוק הוא חוק והעירייה אוכפת אותו.
אוי כמה אברכים אני מכיר שחייבו אותם להרוס החלוקה בלוד, בית שאן, פתח תקוה, באר שבע, ועוד הרבה ערים שאינם "עילית". הנס של כל השרלטנים מהעיתון זה שלאברכים הללו אין עיתון, כלומר יש עיתון של אברכים אבל הוא משרת (בלי כוונה) את דופקי האברכים ומפרסם שוב ושוב את המלכודות דבש הללו.
נראלך?ועדיין, אני מהמר שאחוז המפצלים מהציבור הכללי גבוה מהחרדים.
(אני מסתמך על מידע מזדמן לא מסוים)
באיזו עיר?כעת גם אנחנו קיבלנו צו הריסה לדירות המפוצלות שלנו
יש מה לעשות?
מצער מאד לשמוע!כעת גם אנחנו קיבלנו צו הריסה לדירות המפוצלות שלנו
יש מה לעשות?
הלשנה של שכנים או של שוכרים שרבו איתכם?באר שבע
שכונה טמצער מאד לשמוע!
באיזו שכונה?
כנראה שכניםהלשנה של שכנים או של שוכרים שרבו איתכם?
תנסו לברר אצל כאלו שמתעסקים שם עם דירות, אולי יש למי לפנות בעירייה.
אדרבה אולי תוכלו לעזור לנו משהות, אולי יש למי לפנות בעירייה.
הבנתי ממישהו שמתעסק שם עם דירות שיש אפשרות לסדר את זה.....כעת גם אנחנו קיבלנו צו הריסה לדירות המפוצלות שלנו
יש מה לעשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: