בקשה שמן קנולה באושר עד, נמצא מזויף

dafdefet

משתמש מקצוען
וזה למעשה שמן חמניות באיכות ירודה,
מה עושים עם זה?

הם לא מסכימים להחליף כי אין לי חשבונית

carizma

משתמש מקצוען
אני לא מאמינה
קניתי שמן קנולה מרמי לוי
והריח והטעם שלו מהו משהו נפט בנזין
הכנתי עם זה עוגיות
וכל העוגיות לפח
טעם לוואי משהו הזוי:(

dafdefet

משתמש מקצוען
עכשיו אני מבינה שהיה בעוד רשתות.

ההורים של אמרו שהופיע בחדשות בוואלה, וזה חסום לי:(
מה עושים??

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
איזו חברה? תוכלו לתת פרטים שנדע להיזהר?

גם אני חושבת שהכתובת שלך זו החברה היצרנית. תכתבי מכתב ארוך ומקומם איך הכנת עוגיות מבטיחות וכמה טרחת וכולי ואיך התאכזבו בני הבית והזמן והטירחה. .... ואת בטוחה שזו רק טעות מצערת אבל כדי שתמשיכי להיות לקוחה מרוצה אז את רוצה לשמוע מה יש להם להציע.....

יד2

משתמש מקצוען
1591884896877.png

1591884915782.png

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
אפשר קצת סדר, בבקשה? איפה הבעיה - ביבואן, במשווק, ביצרן? בדקתי כעת בשמן שיש לי - החברה המשווקת 'מעולה', היצרן - רוסי כלשהו, היבואן - ''ישרא-בר''. יש מקום לחשש?

לחמניה טריה

משתמש פעיל
אפשר קצת סדר, בבקשה? איפה הבעיה - ביבואן, במשווק, ביצרן? בדקתי כעת בשמן שיש לי - החברה המשווקת 'מעולה', היצרן - רוסי כלשהו, היבואן - ''ישרא-בר''. יש מקום לחשש?
לפי הכתבה פה אני מבינה שכן.
לא?

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
מישהו בדק מה בד"ץ אומרים על הסיפור? עד כמה שידוע לי הם לא נותנים כשרות להונאות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה