אופיס 365 שליפת משתנים בוורד

ditisela

משתמש חדש
הי,
אשמח לעזרה/ הכוונה.
יש לי קובץ וורד של דוח כספי, בו יש כותרת של שנה נוכחית ושנה קודמת ומתחת כל הנתונים הכספיים לשתי השנים, לדג' הכנסות, הוצ וכד'. כל שנה שאני ניגשת לדוח אני צריכה להעתיק את מספרים שהיו שנה שעברה לעמודה של שנה קודמת ואז באופן ידני לכתוב לכל סעיף כמה יש בשנה הנוכחית. את הנתונים אני לוקחת מקובץ אקסל ובו כל הנתונים. מדובר על מאות/ אלפי נתונים בכל הדוח.
בנוסף אני צריכה לשנות כותרות של שנה נוכחית וקודמת וכן הלאה. מלא מלא עבודה ידנית.
אני רוצה לעשות אוטומציה לקובץ כך שכל הנתונים יהיו בעצם משתנים שישלפו מDATABASE כך שבמקום לשנות כל כותרת של שנה נוכחית ל31.12.2021 יהיה משתנה: <current year> שישלף מהDATABASE שכמובן אותו אעדכן כל שנה.
כנ"ל, כל מספר ומספר בדוח יהיה בעצם משתנה שישלף מהDATABASE (אקסל/SQL או כל משהו אחר שאין לי מושג)
אני יודעת שיש אפשרות של mailing בוורד, לא יודעת אם זה מה שאני צריכה, או לעשות את זה על ידי מאקרו שישלוף נתונים מאקסל/SQL.
אשמח לכל הכוונה, תובנה ועזרה!
תודה רבה!

מתמצא

משתמש פעיל
האם הדוח הכספי מוכרח להיות בוורד?
לא שזה לא אפשרי, אבל לכאורה הרבה יותר נח וקל להתעסק מול Excel
בכל מקרה לא מספיק ברור לי מה את צריכה, למה לא לעשות פשוט העתק הדבק מהאקסל לתוך עמודת 'שנה קודמת'
ואם מדובר על משהו קבוע שחוזר על עצמו, אפשר לעשות את זה בכלל חכם יותר דרך access

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה