אני אף פעם לא שמתיבד"כ מניחים כאילו נפל...
זה קנס..אני אף פעם לא שמתי
לא שמעתי שמשהו קיבל על זה קנס (עוד שנעצרתי לא פעם בתקופה הזו)נס שלא קיבלתם קנס...
את/ה מעודד/ת אי ציות לחוקאני אף פעם לא שמתי
לא עודדתי לשום דבר, בסה''כ כתבתי 'מעשה רב'.את/ה מעודד/ת אי ציות לחוק
אם כך התביעה עליך גוברת עד למאודבסה''כ כתבתי 'מעשה רב'.
אולי לנקות ולהרטיב טיפה את השמשה במקום שבו השלט אמור להיותומשגע אותי שהשלט עם החיבור וואקום כל הזמן נופל.
מיותר לחלוטין!יש לי עוד יותר משנה להיות נהג חדש, ומשגע אותי שהשלט עם החיבור וואקום כל הזמן נופל.
אצל כולם זה ככה? יש איזה רעיון איך לחבר אותו בצורה יציבה יותר, או אולי להשיג שלט שמגיע עם חיבורים איכותיים יותר?
גמני קיבלתי.אני קיבלתי מהמורה מדבקה של נהג חדש
הוא מדבר על מדבקה - לא על שלטובגלל זה השלט לא העז ליפול?
כאילו ה כ ל מדבקה??הוא מדבר על מדבקה - לא על שלט
מי בכלל שם...יש לי עוד יותר משנה להיות נהג חדש, ומשגע אותי שהשלט עם החיבור וואקום כל הזמן נופל.
אצל כולם זה ככה? יש איזה רעיון איך לחבר אותו בצורה יציבה יותר, או אולי להשיג שלט שמגיע עם חיבורים איכותיים יותר?
כןכאילו ה כ ל מדבקה??
מדבקה מניילון שמתקלפת בקלותלא חבל על הרכב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: