המליצו לנו על טיפול של שלושת המימדים לצורך מסוים אצל בתי.
המטפלת הדגישה שהכל עובד מרחוק והיא מתקשרת (!) ושולחת גלים וכל מיני דברים כאלה.
שאלתי מישהו שמאוד מבין בזה, הוא באמת אמר לי שיש כמה רבנים שאוסרים את זה אבל רוב הרבנים שלמדו את הנושא מתירים.
אבל לא זה הנידון.
הוא הוסיף והסביר שיש כוחות רוחניים בטבע, ולא הכל זה מצד הטומאה, וכמו שמובא בספרים על גדולי עולם קדמונים שהיו שואלים שאלות במטוטלת, כך גם זה יש פה השתמשות בכוחות רוחניים, ולכן אפי' מטפלת בבני ברק יכולה לטפל במטופלת שנמצאת בלוס אנג'לס ללא ידיעתה כלל.
הוא הוסיף ואמר לי: אם תלך פעם אחת לטיפול שלושת המימדים ותראה איך כל המקרים והסודות שלך מונחים בגלוי על השולחן, אתה תהיה בטוח שיש למטפל רוח הקודש (...)
אז ככה.. אני מיד אמרתי שזה הכל שטויות (חרטא בלע"ז), יש הרבה אחיזות עיניים והנה עוד אחת.
מצד שני האדם שדיברתי עמו הוא ת"ח וישר דרך והוא נאמן עליי ב100 אחוז.
אז השאלה היא האם מישהו באמת יכול להגיד איך עובד הדבר הזה ?
האם למישהו באמת יש קבלות על תוצאות חיוביות מטיפול בזה ואפי' במקרים קשים ?
נשמח לכל מידע בעניין.
המטפלת הדגישה שהכל עובד מרחוק והיא מתקשרת (!) ושולחת גלים וכל מיני דברים כאלה.
שאלתי מישהו שמאוד מבין בזה, הוא באמת אמר לי שיש כמה רבנים שאוסרים את זה אבל רוב הרבנים שלמדו את הנושא מתירים.
אבל לא זה הנידון.
הוא הוסיף והסביר שיש כוחות רוחניים בטבע, ולא הכל זה מצד הטומאה, וכמו שמובא בספרים על גדולי עולם קדמונים שהיו שואלים שאלות במטוטלת, כך גם זה יש פה השתמשות בכוחות רוחניים, ולכן אפי' מטפלת בבני ברק יכולה לטפל במטופלת שנמצאת בלוס אנג'לס ללא ידיעתה כלל.
הוא הוסיף ואמר לי: אם תלך פעם אחת לטיפול שלושת המימדים ותראה איך כל המקרים והסודות שלך מונחים בגלוי על השולחן, אתה תהיה בטוח שיש למטפל רוח הקודש (...)
אז ככה.. אני מיד אמרתי שזה הכל שטויות (חרטא בלע"ז), יש הרבה אחיזות עיניים והנה עוד אחת.
מצד שני האדם שדיברתי עמו הוא ת"ח וישר דרך והוא נאמן עליי ב100 אחוז.
אז השאלה היא האם מישהו באמת יכול להגיד איך עובד הדבר הזה ?
האם למישהו באמת יש קבלות על תוצאות חיוביות מטיפול בזה ואפי' במקרים קשים ?
נשמח לכל מידע בעניין.