יהי קצת ארוך לענות על שאלה כלליתשכחתי את הסיסמה לכניסה למחשב
איך בדיוק הוא יריץ את זה כשאין כניסה למחשב?
איך הוא בפרוג?איך בדיוק הוא יריץ את זה כשאין כניסה למחשב?
ממחשב אחראיך הוא בפרוג?
לא כזה סיפור גדול לפרוץ סיסמא למחשב, יש לך ידע במחשבים? אם כן יהיה הרבה יותר קל להסביר לךעוד עדכון
המחשב זה ללא חיבור לרשת!
לא יודעת (אני לא טכנאית מחשבים)השאלה זה רק כמה יעלה לי הסיפור הזה?
ניקים אנונימיים בפרוג (גם אני) לא יכולים לקחת אחריות על אובדן מידע וכו'
Im sorryהמחשב זה מדגם לנובו (LENOVO)!
ואם מדובר בסיסמת הBIOS יש להם דגמים שמוכרז מטעם החברה שאם נשכחה הסיסמה אין מה לעשות רק להחליף ת'לוח אם (שלאמיתו של דבר גם ניתן לפריצה, אבל אני מניח שאין לך את הידע והכלים הנצרכים לעשות זאת)והסיסמה זה של הכניסה למחשב!
להשערתי מדובר בסיסמה של המשתמש (אם זה היה סיסמת BIOS הוא כנראה היה יודע מה זה)ואם מדובר בסיסמת הBIOS יש להם דגמים שמוכרז מטעם החברה שאם נשכחה הסיסמה אין מה לעשות רק להחליף ת'לוח אם (שלאמיתו של דבר גם ניתן לפריצה, אבל אני מניח שאין לך את הידע והכלים הנצרכים לעשות זאת)
ומה יש לעשות למעשה?
צריך דיסק אונקי פנוי לשימוש, גישה לרשת.תודה רבה על הרצון לעזור!
תשובה על השאלה,
יש לי ידע ממש בסיסי, לא יותר!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: