שיתוף|קטע כתיבה - סיגריה ווסט

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
לא הייתי צריך לקנות את הווסט הזה. הווסט מעיל חליפה הזה.

לא משנה מה רציתי להרגיש איתו, הוא פשוט לא נח. הכיסים שלו קרובים מדי, וצריך למשוך את המרפק אחורה כדי להכניס את היד, והבד שלו לא מחמם מספיק כשקר ולא מאוורר כשחם.

והחבילת סיגריות, שגם עלתה קצת יותר ממה שחשבתי שהיא אמורה לעלות, בולטת בכיס הצפוף בצורה שלא עושה אפקט מגניב בכלל. עכשיו זה סתם נראה שיש לי חבילת סיגריות שאין לי איפה לשים אותה. והיא גם מליאה לגמרי, מה שמדגיש את זה שזו אחת החבילות הראשונות שקניתי.

וגם כשאני מוציא אותה אני לא מצליח להוציא סיגריה באדישות, אני מתאמץ עם הציפורניים לשלוף אותה.

ושחכתי להחזיק גם את המצית בהיכון, איפה הוא בכלל. אז אני מחפש אותו אבל ביד אחת, כי ביד השנייה יש חבילה חדשה וסיגריה, והכיסים, כאמור, אוף, קרובים מדי.

האברך שלידי כבר זרק מבט, בטח על המשקפיים. כן! אתה נראה הרבה יותר נורמאלי, עם החצי מסגרת בת מליון שלך והחלק המהוהה בצוורון של החליפה. וה 50 שקיות רמי לוי שבטח ספרת אותם כדי לא לשלום עוד 10 אגורות רציתי לצרוח עליו.

המצית נמצא בכיס שבצד של היד שאני מחזיק בה את הסיגריה והחבילה.

עכשיו אני מתנהל כמו חרק גדול עם יותר מדי מפרקים. זה לא מגניב. המכנסיים לוחצות לי. והמוקסין מתחיל להפרם למרות שאפריים אמר שהם יחזיקו שנה לפחות ויתאימו גם לשבת. אני מרגיש שמן, ומסורבל. ולא מגניב כמו אפרים או כמו כל החברה' מהפיצה.

האברך לידי מתכופף לילד שלו, ואומר לו בעיניים, האוטובוס עוד מעט יגיע. הילד שלו נותן לו יד והם עומדים לידי שלווים עם השקיות רמי לוי שלהם.

בא לי לבכות.

אני יודע, יודע שיש הגבלה על קטע בשבוע. אבל זה כל כך קצר, ואתם כל כך נחמדים, ומגיבים, ועם כל כך הרבה נשמה, שאולי, אולי, שועי המקום יעלימו עין. שואב הרבה מתגובותיכם. תודה גדולה.
אבימי

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
נפלא ביותר!
ראש גדול שיודע להיכנס לפרטים קטנים.

ברשותך, כמה הארות קטנות.

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי

יענקי R

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
שוב, כתיבה נפלאה ביותר!
רק קצת תיקונים פיצפונים. יועיל הלאה לכולם בס"ד:

הווסט מעיל חליפה הזה
הווסט-מעיל-חליפה הזה.

ושכחתי (קורה לכולם...)

איפה הוא בכלל. אז אני
איפה הוא בכלל? אני מחפש (כמה שפחות "אז" - הרי זה משובח)

אגורות רציתי לצרוח עליו
אגורות.
רציתי לצרוח עליו!
(וגם לחדד יותר שאלו חלק מהמחשבות שלו על האברך, ולא להיפך)

המצית נמצא
נמצאת

החבר

ואומר לו בעיניים
(אני הייתי כותב: ואומר לו עם מבט מלטף בעיניים... כי קצת קשה לי לשמוע את העיניים שלו מדברות ;) ...)

שקיות רמי לוי
למה לא 'אושר עד'? למה???

בא לי לבכות.
אל תבכה. פליז!

אבל זה כל כך קצר, ואתם כל כך נחמדים, ומגיבים, ועם כל כך הרבה נשמה, שאולי, אולי, שועי המקום יעלימו עין
רק בשביל זה היה שווה לבוא היום...

אל תקח אותי כבד. אני באמת לא כזה.
היום, יותר נכון הערב, רוח התיקונים נחה עלי.
דונו אותי לכפית של זכות. יום קשה עבר עלי כאן, למי שיודע...

ר' @אבימי - אח... תענוג. תמשיך לכתוב!!!
ולצייר כמובן. :)

יענקי R

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הייתי צריך לקנות את הווסט הזה. הווסט מעיל חליפה הזה.

לא משנה מה רציתי להרגיש איתו, הוא פשוט לא נח. הכיסים שלו קרובים מדי, וצריך למשוך את המרפק אחורה כדי להכניס את היד, והבד שלו לא מחמם מספיק כשקר ולא מאוורר כשחם.

והחבילת סיגריות, שגם עלתה קצת יותר ממה שחשבתי שהיא אמורה לעלות, בולטת בכיס הצפוף בצורה שלא עושה אפקט מגניב בכלל. עכשיו זה סתם נראה שיש לי חבילת סיגריות שאין לי איפה לשים אותה. והיא גם מליאה לגמרי, מה שמדגיש את זה שזו אחת החבילות הראשונות שקניתי.

וגם כשאני מוציא אותה אני לא מצליח להוציא סיגריה באדישות, אני מתאמץ עם הציפורניים לשלוף אותה.

ושחכתי להחזיק גם את המצית בהיכון, איפה הוא בכלל. אז אני מחפש אותו אבל ביד אחת, כי ביד השנייה יש חבילה חדשה וסיגריה, והכיסים, כאמור, אוף, קרובים מדי.

האברך שלידי כבר זרק מבט, בטח על המשקפיים. כן! אתה נראה הרבה יותר נורמאלי, עם החצי מסגרת בת מליון שלך והחלק המהוהה בצוורון של החליפה. וה 50 שקיות רמי לוי שבטח ספרת אותם כדי לא לשלום עוד 10 אגורות רציתי לצרוח עליו.

המצית נמצא בכיס שבצד של היד שאני מחזיק בה את הסיגריה והחבילה.

עכשיו אני מתנהל כמו חרק גדול עם יותר מדי מפרקים. זה לא מגניב. המכנסיים לוחצות לי. והמוקסין מתחיל להפרם למרות שאפריים אמר שהם יחזיקו שנה לפחות ויתאימו גם לשבת. אני מרגיש שמן, ומסורבל. ולא מגניב כמו אפרים או כמו כל החברה' מהפיצה.

האברך לידי מתכופף לילד שלו, ואומר לו בעיניים, האוטובוס עוד מעט יגיע. הילד שלו נותן לו יד והם עומדים לידי שלווים עם השקיות רמי לוי שלהם.

בא לי לבכות.

אני יודע, יודע שיש הגבלה על קטע בשבוע. אבל זה כל כך קצר, ואתם כל כך נחמדים, ומגיבים, ועם כל כך הרבה נשמה, שאולי, אולי, שועי המקום יעלימו עין. שואב הרבה מתגובותיכם. תודה גדולה.
אבימי
שועי המקום מעלימים עין, עד אחרי פורים...
הטורים שלך עושים לי חשק לראיין אותך ןלשמוע ממך קצת על החיים שלך, יש משהו בטורים. יש שם משהו.

תענוג צרוף, תןדה אבימי.

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נפלא!
תיקון נוסף: צווארון החליפה...
ובאמת תמשיכו. ואנו נמשיך לחכות...

cheinanit

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

גדי ישראלי

משתמש מקצוען
קטע מוצלח מאד. נהניתי!
אני אישית פחות אוהב מונולוגים, יותר כתיבה תיאורית... בפרט שהבטחת לי תיאורים פיוטיים עם דמעות שקופות וירח חרמשי.

@אהוב אתה מלך...

ו-בקטנטונת/בגדלדולת: "שוע", אבימי? אתה אמרת "שוע" כשיכולת פשוט להגיד "מנהל"? כאילו, זה לא שאתה יבוסי במקור, אז מההה...
ובכלל, אם נתן הוא שוע - אז מרשמלו היא שעועית?

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
אני הייתי כותב: ואומר לו עם מבט מלטף בעיניים... כי קצת קשה לי לשמוע את העיניים שלו מדברות
ההערות שלך בכלל "עם מבט מלטף בעיניים" :))
איזה יופי וכיף והבעה יוצאים מן הכלל יש לכם פה .
אכן, רוב מה שכתבת נכון דיקדוקית וניסוחית, אבל במונולוגים במיוחד, אני שומר על ניסוח ששומר על טון חברתי מסויים. אם הייתי מתנסח גבוהה ומדוייקת, הייתי מאבד את היכולת להקנות לך תחושה שמדובר בדובר צעיר.
בטח שמת לב שאני לא אוהב לספר על סביבת הסיפור, אלא לתת לך להבין מה קורה מתוך הדברים.
וזה שהוא מחבר מילים בלי מקף, ואומר רציתי לצרוח עליו רק בלי סימן קריאה, ומשתמש ב"אז"ים יותר מהצורך, ואומר "בצווארון של החליפה" וכו וגו, זה חלק מהטיפוס.
אני בא מרקע דקדוקי ביותר, בעל חינוך להתנסחות בהירה ומדודה. מילות שהן שגויות תחבירית או אפילו חוטאות ב"סלנג" לא עלינו, לא נכנסו אלינו, ואף היוו מקור למבט בעין עקמומית על מהותן של התרבויות שיצרו את אותו כאוס מטושטש שהוא נחלת חלקם של שכבות באוכלוסיה.
ואפילו ככה, יש לי מה זה כיף לכתוב כאילו בצורה של אנשים נורמאלים, לא מאוניברסיטה. כי ישנו חן גדול בכל אדם. והחן הזה מדבר בלשונות רבים.

בקיצור, חלק מהשגיאות שציינת הם בכוונה.
אבל תודה עמוקה על תגובתך.
הטורים שלך עושים לי חשק לראיין אותך ןלשמוע ממך קצת על החיים שלך, יש משהו בטורים. יש שם משהו.
חן חן, כשזה בא ממכם זה כבוד אמיתי. כבר אני שם מים לקפה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה