ולהלן המתכון:
חצי מרגרינה
חצי כוס שמן
250 גרם שוקולד מריר
כוס סוכר
7 כפות קקאו
לבשל בסיר קטן עד שהכל נמס.להוריד מהאש ולהוסיף:
רבע כוס קורנפלור
5 ביצים
לערבב טוב ולמזוג לכוסות קרטון לסופלה ולפזר מלמעלה קצת שוקולד ציפס
לאפות ב180 מעלות בערך 10 דקות רבע שעה...אמור להישאר קצת נוזלי ורך
בהצלחה!!
חצי מרגרינה
חצי כוס שמן
250 גרם שוקולד מריר
כוס סוכר
7 כפות קקאו
לבשל בסיר קטן עד שהכל נמס.להוריד מהאש ולהוסיף:
רבע כוס קורנפלור
5 ביצים
לערבב טוב ולמזוג לכוסות קרטון לסופלה ולפזר מלמעלה קצת שוקולד ציפס
לאפות ב180 מעלות בערך 10 דקות רבע שעה...אמור להישאר קצת נוזלי ורך
בהצלחה!!