כהמשך לנושא הזה ביקשו שאני יעלה גם את שאר הדברים (מאמין שאני לא מחדש הרבה)
אז הנה הקוגל
מספיק לתבנית ח"פ אחת ענקית
הרכיבים
20 תפו"א גדולים/25 בינונים וקטנים (אני חושב שזה שק של 5 קילו אולי קצת פחות)
4 בצלים גדולים
כוס שמן
10 ביצים מדיום
פלפל שחור (7 גרם - אני שם לפי העין)
מלח (20 גרם - כנ"ל)
40 גרם אבקת מרק עוף (אני אישית חושב שה"דגש" של קנור הורס מוצרים אז תקחו אבקת מרק עוף ולא דגש בטעם)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל220 מעלות
שמים את כל הרכיבים למעט התפו"א והבצלים בקערה גדולה ומערבבים היטב (לקבל חתיכת קוגל עם גוש פלפל שחור או מלח באמצע יכול להיות ממש לא נעים)
לוקחים את הבצלים ועוד 5 תפו"א וטוחנים לגמרי בבלנדר
את שאר התפו"א עושים בסכין שמיועד לקוגל (שעושה אטריות)
מכניסים הכל לקערה ומערבבים היטב
שימו לב לא להשאיר את התפו"א אחרי הבלנדר אפילו כמה דקות ללא הביצים הם נהיים חומים וזה ממש פוגע בטעם
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור לשעתיים
ניתן תמיד להמשיך את האפייה על 100 מעלות רק מלמטה או להעביר לפלטה (עושה את זה "אוברנייט" לאלו שאוהבים)
אם אתם מגישים את זה ביחד עם רוטב של עוף (בליל שבת) אז אולי כדאי לוותר על אבקת המרק כי היא נותנת טעם בפני עצמה (עדיין זה יהיה טעים)
בתיאבון (תעדכנו איך יצא)
הנה תמונות
אז הנה הקוגל
מספיק לתבנית ח"פ אחת ענקית
הרכיבים
20 תפו"א גדולים/25 בינונים וקטנים (אני חושב שזה שק של 5 קילו אולי קצת פחות)
4 בצלים גדולים
כוס שמן
10 ביצים מדיום
פלפל שחור (7 גרם - אני שם לפי העין)
מלח (20 גרם - כנ"ל)
40 גרם אבקת מרק עוף (אני אישית חושב שה"דגש" של קנור הורס מוצרים אז תקחו אבקת מרק עוף ולא דגש בטעם)
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל220 מעלות
שמים את כל הרכיבים למעט התפו"א והבצלים בקערה גדולה ומערבבים היטב (לקבל חתיכת קוגל עם גוש פלפל שחור או מלח באמצע יכול להיות ממש לא נעים)
לוקחים את הבצלים ועוד 5 תפו"א וטוחנים לגמרי בבלנדר
את שאר התפו"א עושים בסכין שמיועד לקוגל (שעושה אטריות)
מכניסים הכל לקערה ומערבבים היטב
שימו לב לא להשאיר את התפו"א אחרי הבלנדר אפילו כמה דקות ללא הביצים הם נהיים חומים וזה ממש פוגע בטעם
מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור לשעתיים
ניתן תמיד להמשיך את האפייה על 100 מעלות רק מלמטה או להעביר לפלטה (עושה את זה "אוברנייט" לאלו שאוהבים)
אם אתם מגישים את זה ביחד עם רוטב של עוף (בליל שבת) אז אולי כדאי לוותר על אבקת המרק כי היא נותנת טעם בפני עצמה (עדיין זה יהיה טעים)
בתיאבון (תעדכנו איך יצא)
הנה תמונות