דגים שיתוף חריימה+---תמונות-----לא לרעבים..

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא קשורה לטוניסאים :p
אבל---
מכל סוגי הדגים אין על חריימה
שילוב מנצח של מתוק וחריף
תענוגגגג
משתפת חריימה שסיימתי להכין עכשיו
אם יהיה ביקוש אכתוב מתכון


IMG_1208.JPG
IMG_1209.JPG
IMG_1210.JPG
IMG_1212.JPG
IMG_1213.JPG
 

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אז ככה...
הרעיון הוא שיצא דג מתוק בשילוב חריף
מחממים במחבת שליש כוס שמן
מוסיפים 220 גרם רסק עבניות
כפית גדושה סוכר
ומטגנים תוך כדי עירבוב כדקה להוצאת החמיצות מהרסק...
מוסיפים כוס וחצי מים ----עדיף חמים
אחרי שמתחיל לבעבע
מוסיפים:
3-4 שיני שום כתושות
מערבבים...
ואז מוסיפים
חצי כפית מלח
כפית כמון
כפית וחצי פפריקה מתוקה
קמצוץ פלפל שחור טחון
2-3 פלפל שאטה
וחופן כוסברה קצוצה
טועמים ומתקנים תיבול ---בעיקר מלח....


זהו---
סוגרים את המכסה ונותנים לרוטב להתבשל 10 דק' רבע שעה
על אש נמוכה

מניחים את הדג ברוטב
ושופכים קצת מהרוטב מעל

מבשלים עד לבישול הדג...




בהצלחה
ותשתפו איך יצא ;)
 

relax

משתמש מקצוען
נשמע טוב
ונראה טעיםםםםם

כמה שאלות
-לא ציינת איזה דג- סלמון?
-האם אפשר לשים פטרוזליה במקום הכוסברה
-מה זה פלפל שאטה? פלפל חריף גם טוב?
-והאחרון- לכמה פרוסות דגים הכמות הזה של הרוטב?

אשמח שתעני לי אולי עוד אספיק להכין לפני שבת

תודה רבה על השיתוף!
 

צריח

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נשמע טוב
ונראה טעיםםםםם

כמה שאלות
-לא ציינת איזה דג- סלמון?
-האם אפשר לשים פטרוזליה במקום הכוסברה
-מה זה פלפל שאטה? פלפל חריף גם טוב?
-והאחרון- לכמה פרוסות דגים הכמות הזה של הרוטב?

אשמח שתעני לי אולי עוד אספיק להכין לפני שבת

תודה רבה על השיתוף!
כל דג טוב
אני עושה לפעמים מושט ואז הבישול שלו הוא רבע שעה 20 דק'
ולפעמים סלומון כמו עכשיו שזמן הבישול שלו הוא גג 8 דק'

עדיף כוסברה אבל אפשר לשים גם פיטרוזיליה
רק כיון שהיא יותר מרה לשים רק את העלים ולקצוץ דק דק

גם פלפל ירק טוב אבל לא תמיד הוא חריף

הרוטב יכול להתאים ל5 מנות
אני הכנתי אותו עם 2 מנות כדי שיהיה
הרבה רוטב ''לנגב'' עם החומוס
 

relax

משתמש מקצוען
@צריח תודה רבה על המתכון!
הכנתי ובניתיים טעמתי מהרוטב
טעעעעיייייייייייים
הייתי צריכה להתאפק לא לגמור את כל הרוטב עם הלחמניה של ארוחת בוקר!
זה בא לי בדיוק בזמן
שרציתי קצת שינוי מהתפריט הרגיל
תודה! ושבת שלום!
P1010717.JPG
 

גילגולונת

משתמש מקצוען
@צריח
האשכול הזה כבר הוקפץ
אז אני חייבת להגיד לך שכבר מעל חודש אני מכינה את החריימה הזה כל שבת
הכנתי עם לוקוס וגם עם לברק
אבל הכי מוצלח זה עם טונה
היא במקור שלה ממש יבשה והחריימה עושה לה לדעתי טוב מאוד
לא ניסיתי עם סלמון כי לדעתי סלמון בחריימה זה ממש לא תרצח....
ואני מוסיפה גרגירי חומוס (מבושלים כמובן או מקופסא)
ולא צריך כלום יותר מזה עם החלה בליל שבת
הסלטים שלי נשארים מיותמים
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
לא קשורה לטוניסאים :p
אבל---
מכל סוגי הדגים אין על חריימה
שילוב מנצח של מתוק וחריף
תענוגגגג
משתפת חריימה שסיימתי להכין עכשיו
אם יהיה ביקוש אכתוב מתכון


צפה בקובץ המצורף 762449צפה בקובץ המצורף 762450צפה בקובץ המצורף 762451צפה בקובץ המצורף 762454צפה בקובץ המצורף 762456
נראהמגרה..
אפשר להכין היום בשביל שבת או שמומלץ טרי טרי?
הכוסברה תעבור חיך פולני או שעדיף להמיר אותה בפטרוזיליה?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
הכוסברה תעבור חיך פולני
משתנה מאדם לאדם.
בגדול הסלידה היא גנטית.
אפשר להחליף בפטרוזיליה אבל הטעם ישתנה.
לפותחת האשכול, המתכון נראה אש רק דיוק קטן: חריימה במקור כוללת קימל טחון.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
משתנה מאדם לאדם.
בגדול הסלידה היא גנטית.
אפשר להחליף בפטרוזיליה אבל הטעם ישתנה.
לפותחת האשכול, המתכון נראה אש רק דיוק קטן: חריימה במקור כוללת קימל טחון.
וחשוב טרי טרי - או שאפשר להכין עכשו לשבת..?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה