גדי ישראלי
משתמש מקצוען
עעעעערב טוב לכם מאזינים יקרים באולפן, בבית, באוטו ובמגדל שמירה אי שם.
והנה אנחנו יוצאים בעוד תכנית של "ערב עם דודו" !
והלילה – לכבוד ראש חודש אדר, קיבלתי את הזכות והעונג להכיר את האנשים המוכשרים והמיוחדים של אתר פרוג המקצועי. כל השנה הם מאחורי המסכה, מאחורי הניק. אבל הלילה אנחנו נכיר את מלח האנושות המקצועית, את הניקים של פורום... אה... כתוב לי פה... [ברקע: תגיד, פורום ספרות... פורום ספרות...], כן... תודה, אורי, פורום ספרות, ה-פורום בה"א דגושה. נוכל לדבר איתם, לשמוע אותם וגם לשמוע מהם איך הם ורק הם זכו להימנות מבין המאושרים בפורום הכי מגוון ומעניין באתר. [ברקע: מחיאות כפיים קצובות].
ואיתנו נמצאת רבקי שתראיין את הניקיות שבפורום, שלום רבקי.
רבקי: שלום, שלום לכן ניקיות יקרות, אני קוראת קבועה של רובכן ומעריצה פשוט את הכתיבה וההומור שלכן, ומחכה כבר לשמוע אתכן.
תודה רבה גב' רבקי! רק נצא להפסקת פרסומות בשבילכם, קפה וחמוצים בשבילי וכולנו מסודרים. אז תישארו איתנו!
פרומו מתנגן – "ערב טוב עם דודו, משאיר אותך ער עד הבקר. ויהי ערב ויהי בקר".
פרסומת של אוסם – קול מבוגר: מי נגע לי בבמבה? קול חסידי: זה במבה? הייתי בטוח שזה קוגל. קול מזרחי: איך במבה? אני הרגשתי כמו אחרי לאפה בשווארמה. קול ילדותי: ולי זה היה טעים כמו סוכריה. קול של אמא: העיקר שלכולם היה טוב. כולם ביחד: זה טוב, זה אוסם.
פרסומת של ספרינג - קונה: כמה עולה פלאפל? מוכר: 10. קונה: יש לי רק שטר של מאה. מוכר: אין לי עודף. קונה: טוב, אז תוסיף לי בקבוק ספרינג.
שוב פרומו מתנגן. ו...
[ברקע: מחיאות כפיים סוערות]
ערב טוב לכם מאזינים יקרים באולפן, בבית, בשדה, בים ובאויר.
והנה כבר מסמנים לי שיש מישהו על הקו. הלו?
מישהו: הלו?
דודו: שלום. עם מי יש לי הכבוד?
מישהו: איתי. [נשמע קטוע]
דודו: סליחה? לא שומעים אותך ברור, ידידי.
מישהו: זו אני. שושנה.
רבקה: גב' שושנה, ערב טוב. מה הניק שלך בפרוג?
שושנה: מה זה ניק? אני אוהבת את הפורום ספרות שלהם, ורציתי להביא להם מתכון של עוגיות קינמון. שיהיה להם לבריאות.
רבקה: אוה, גב' שושנה, אנחנו מראיינים רק אנשים שיש להם ניק באתר. מצטערת...
שושנה: [נשמעת מרחוק] מה? לא שומעים אותי טוב? זה בגלל שלקחתי את השיניים תותבות של פנינה. אמרתי לה...
[דודו ברקע: אורי, צנזר ותוריד אותה כבר למען השם]
שקט מבורך.
דודו: סליחה חברים, והנה הניק הבא, הלו, מי על הקו?
והנה אנחנו יוצאים בעוד תכנית של "ערב עם דודו" !
והלילה – לכבוד ראש חודש אדר, קיבלתי את הזכות והעונג להכיר את האנשים המוכשרים והמיוחדים של אתר פרוג המקצועי. כל השנה הם מאחורי המסכה, מאחורי הניק. אבל הלילה אנחנו נכיר את מלח האנושות המקצועית, את הניקים של פורום... אה... כתוב לי פה... [ברקע: תגיד, פורום ספרות... פורום ספרות...], כן... תודה, אורי, פורום ספרות, ה-פורום בה"א דגושה. נוכל לדבר איתם, לשמוע אותם וגם לשמוע מהם איך הם ורק הם זכו להימנות מבין המאושרים בפורום הכי מגוון ומעניין באתר. [ברקע: מחיאות כפיים קצובות].
ואיתנו נמצאת רבקי שתראיין את הניקיות שבפורום, שלום רבקי.
רבקי: שלום, שלום לכן ניקיות יקרות, אני קוראת קבועה של רובכן ומעריצה פשוט את הכתיבה וההומור שלכן, ומחכה כבר לשמוע אתכן.
תודה רבה גב' רבקי! רק נצא להפסקת פרסומות בשבילכם, קפה וחמוצים בשבילי וכולנו מסודרים. אז תישארו איתנו!
פרומו מתנגן – "ערב טוב עם דודו, משאיר אותך ער עד הבקר. ויהי ערב ויהי בקר".
פרסומת של אוסם – קול מבוגר: מי נגע לי בבמבה? קול חסידי: זה במבה? הייתי בטוח שזה קוגל. קול מזרחי: איך במבה? אני הרגשתי כמו אחרי לאפה בשווארמה. קול ילדותי: ולי זה היה טעים כמו סוכריה. קול של אמא: העיקר שלכולם היה טוב. כולם ביחד: זה טוב, זה אוסם.
פרסומת של ספרינג - קונה: כמה עולה פלאפל? מוכר: 10. קונה: יש לי רק שטר של מאה. מוכר: אין לי עודף. קונה: טוב, אז תוסיף לי בקבוק ספרינג.
שוב פרומו מתנגן. ו...
[ברקע: מחיאות כפיים סוערות]
ערב טוב לכם מאזינים יקרים באולפן, בבית, בשדה, בים ובאויר.
והנה כבר מסמנים לי שיש מישהו על הקו. הלו?
מישהו: הלו?
דודו: שלום. עם מי יש לי הכבוד?
מישהו: איתי. [נשמע קטוע]
דודו: סליחה? לא שומעים אותך ברור, ידידי.
מישהו: זו אני. שושנה.
רבקה: גב' שושנה, ערב טוב. מה הניק שלך בפרוג?
שושנה: מה זה ניק? אני אוהבת את הפורום ספרות שלהם, ורציתי להביא להם מתכון של עוגיות קינמון. שיהיה להם לבריאות.
רבקה: אוה, גב' שושנה, אנחנו מראיינים רק אנשים שיש להם ניק באתר. מצטערת...
שושנה: [נשמעת מרחוק] מה? לא שומעים אותי טוב? זה בגלל שלקחתי את השיניים תותבות של פנינה. אמרתי לה...
[דודו ברקע: אורי, צנזר ותוריד אותה כבר למען השם]
שקט מבורך.
דודו: סליחה חברים, והנה הניק הבא, הלו, מי על הקו?