עוקבת
מנסיון?לא מומלץ פורצלן בכלל
הוא מאד שביר
מהמלצה של כמה וכמה אנשי שיש אחד מהם אפי' אמר לי שאם נופלת אפי' קופסת שימורים מהארון למטה בזוית מסויימת היא יכולה לשבור את השיש..מנסיון?
האם יש מישהי שעשתה שיש פורצלן, ואכן נשבר לה? או להיפך? שהיא מרוצה מכך?מהמלצה של כמה וכמה אנשי שיש אחד מהם אפי' אמר לי שאם נופלת אפי' קופסת שימורים מהארון למטה בזוית מסויימת היא יכולה לשבור את השיש..
צריך להבין שהפורצלן הוא חומר יותר קשיח מכון שיש בו אחוזים גדולים יותר של זכוכית ביציקה ולכן הוא אמור להחזיק גם בחום יותר גבוה אבל החיסרון של זה שהיא שבירה יותר...
תודה על התשובהלי יש פורצלן ללא קנט.
מרוצה מאוד!
שנה.תודה על התשובה
כמה זמן יש לך אותה? באם באמת אין לי מה לחשוש משברים?
שמחה לשמועשנה.
אני לא יודעת לומר לך,
הילדים עלו כמה פעמים על השיש (רצו לראות איך עושים עוגה ) ולא קרה כלום ב"ה
פעם אחת נפל לי סיר על השיש וב"ה לא קרה כלום.
לא נוזל. צריך מתקין טוב.שמחה לשמוע
לגבי הקנט, לא נוזל לך מים לרצפה?
אצל מי עשית את השיש?
לא הבנתי למה זה קשור דווקא לקיסר, והאם צריך לבקש שיהיה סיומת בזווית ישרה? או שכל שיש והדוגמה שלו?לגבי הקנט בלבד כי מדובר בקיסר , לא יכולה להסתכל על שיש עם קנט. גם בגלל התחושה שאולי מצטבר בחיבור פינות וחיידקים וגם בגלל היופי. עם המים הסתדרתי מצויין. כשזה עגול זו בעיה באמת אבל כזה בזוית ישרה זה מצויין
יש לך טלפון שלו?לא נוזל. צריך מתקין טוב.
אצל שיש ליאור בבני ברק
מי התקין להם?להורים שלי יש שיש בלי קנט, סיוט של דבר, הם שוטפים רצפה במטבח כל יום ותמיד הרצפה עם כתמים שחורים! (יש להם גם ריצוף מבריק שזה עוד סיפור שכל טיפת מים קטנה משאירה חותם על הרצפה.)
כל התעסקות עם שטיפת כלים או בישולים המים מטפטפים על הרצפה.
אבל אולי זה באמת קשור למתקין.
שולחת לך באישייש לך טלפון שלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: