ערבי מתאים לך?אשמח גם לשמוע המלצה על מתקין שיש מקצועי במודיעין עילית
עם מבחר גדול.
תודה
אם הוא מקצועי ואמיןערבי מתאים לך?
יכולה לפנות אלי באישי?ערבי מתאים לך?
איך אני יודעת שהוא מביא לי חומר איכותי?יש לי מישהו מקצועי ואמין ביותר רמת עבודה מהגבוהים שיש...
הוא אומנם ערבי אבל יש לו ראש וידיים כמו של יהודי....
והכי הכי חשוב יש לו סחורה סוג א' ולא סוג ב' וג'... (לידיעתכם! בסוגים אלו אי אפשר להפעיל את האחריות באבן קיסר!!!!!)..
המחירים שלו זולים במאות שקלים מכל אחד אחר!!!!
בדוק!!!
כתבו לי כאן אח"כ אם זה באמת נכון כדי שעוד רבים יהנו מעבודה ומחירים כאלו....
קוראים לו אחמד והוא מאום אל פאחם 050-321-0573
יודעת להגיד לי איזה שיש זה? מאיזה סוג?אני לקחתי אחד בשם פדרו, מאבו גוש, בהמלצת @rivkiy .
מאוד מרוצה, ב"ה.
(לפני כן הלכנו לקבל הצעות מחיר מכמה מקומות, והפערים היו משמעותיים מאוד)
אני לקחתי למינם, מעל שנתים בשימוש די מסיבי מאד מרוצה ב”היודעת להגיד לי איזה שיש זה? מאיזה סוג?
פורצלן נקרא טוב?
איך אפשר לדבר איתו?
תודה
מעניין אותי על שיש בהיר אם לא רואים שריטות מהסירים...אני לקחתי למינם, מעל שנתים בשימוש די מסיבי מאד מרוצה ב”ה
שיש מסוג גרניט פורצלן, ביררתי קצת על סוגי השיישים, והבנתי שזה יותר איכותי מהקוורץ,יודעת להגיד לי איזה שיש זה? מאיזה סוג?
פורצלן נקרא טוב?
איך אפשר לדבר איתו?
תודה
אין אצלי שריטות בכלל שיש ממש בהירמעניין אותי על שיש בהיר אם לא רואים שריטות מהסירים...
כי ראיתי אצל אחת שעשתה שיש גרניט בהיר ואחרי כמה חודשים נהיה לה שריטות..
אצל מי עשית?פדרו?
איך מגיעים אליו?
בגדול הוא מביא קטלוג שאת לא יכולה ממש להתרשם ממנו, אלא אם כן את יודעת בערך מה הכיוון שאת מחפשת,אם אני אראה דגם של שיש שאני אוהבת אצל מישהו אחר
הוא יכול לעשות לי את זה?
או שיש לו רק קצת דגמים?
תודה!
ועוד דבר- איפה אני יכולה לראות שישים? יש חנויות או שזה רק אנשים שמגיעים הביתה עם קטלוג?
תודה וסליחה על הבורות בנושא
השאילה הזאת נכונה אצל כל מתקין שייש...איך אני יודעת שהוא מביא לי חומר איכותי?
וגם איזה שיש נקרא איכותי?
תודה!
יש שני סוגי משטחים האחד משטחי קוורץ והוא הסוג הרגיל מה שהיה כבר לפני 30 שנה ויותר והסוד השני הוא פורצלן..ממש תודה על הפירוט
עזר לי מאוד להבין יותר!
רק לא הבנתי מה הכי מומלץ אבן קיסר או גרניט פורצלן?
ויש לך מושג מה הטווח מחירים של אבן קיסר?
שוב תודה!
תודה על הפירוט!!יש שני סוגי משטחים האחד משטחי קוורץ והוא הסוג הרגיל מה שהיה כבר לפני 30 שנה ויותר והסוד השני הוא פורצלן..
המעלות של הקוורץ שהוא מיועד גם להנחת מוצרים רותחים עליו גם סירים ובעיקר הייעוד שלו זה למקומות חמים כמו כאלו שעושים שיש בחצר או תחת השמש...
הבעיה היא שאת הפורצלן כדי שהוא יהיה יותר חזק שמים בתערובת שממנה הוא עשוי יותר אחוזי זכוכית ומשכך הוא גם רגיש יותר לקבלת סדקים... אפי' נפילה של סיר מהמדיח בצורה לא הכי טובה... תעשה את העבודה מצויין...
בנוגע למחירים הפורצלן הוא יותר יקר מהקוורץ...
טווח המחירים בדיוק אני לא זוכר אבל זה משתנה לפי הדגמים החדישים יותר כמו אלו עם העורקים והלבנים שהם יקרים יכול להיות אפי' ב500 -700 ש"ח למטר...
שוב אצל המתקינים יכול להיות הפרשים מטורפים בין מתקין אחד למשנהו...
אני לדו' קניתי לבן עם עורקים בכ400 ש"ח יותר זול מכל המתקינים אצל אותו מתקין שכתבתי למעלה..
כמדומני שהדגמים האפורים שנפוצים היום הרבה עולים באיזור ה900 ש"ח למטר אצלו..
בכיףףףתודה על הפירוט!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: