היי עשית בסוף את הדגם הזה?אני גם רוצה אותוהאם מישהו התנסה עם שיש פורצלן של חברת אסקלה? האם היא חברה טובה?
מתלבטים על דגם 155
אם משהו עשה ויודע על קרמיקה מתאימה? נשמח לשמוע
תודה על כל תגובה!
וואו יצא לך מהמה תודה עוזר מאד לראות תמונה הכיורים של אקווה טופ?אצל מי עשית את הפורצלן אפשר לשאול כמה עלה לך למטר אני ממש לפני סגירת שישהמטבח עוד לא גמור אבל תוכלי לראות את השיש
צפה בקובץ המצורף 1721808
אשמח לדעת של איזה חברה החזיתות (אקריל סהרה של בלורן?)המטבח עוד לא גמור אבל תוכלי לראות את השיש
צפה בקובץ המצורף 1721808
נכון אקריל סהרה של בלורן עם שילוב אלון של אגר , ידיות לא יודעת הנגר הביא לנו.אשמח לדעת של איזה חברה החזיתות (אקריל סהרה של בלורן?)
וגם הידיות של איזה חברה הן?
תודה!
מהמם! ואפשר לשאול איזה כסאות קניתם למטבח?נכון אקריל סהרה של בלורן עם שילוב אלון של אגר , ידיות לא יודעת הנגר הביא לנו.
מצאנו בטופולסקי אריח איטלקי (יקר) גודל 120X120 שהתאים ממש יפה , אולי קיים גם בגדלים אחרים . אבל בסוף עלינו עם השיש . (אין לי את המקט)מישהי מצאה אולי קרמיקה/חיפוי קיר שדומה לאסקלה 155 ?
איה כיורים עשית ואיזה צבע?המטבח עוד לא גמור אבל תוכלי לראות את השיש
צפה בקובץ המצורף 1721808
אקווטופ דגם גלקסי צבע : קזבלנקה-98איה כיורים עשית ואיזה צבע?
יש לך מושג האם זה זהה לצבע של כיור בלנקו צבע פורט ליין?אקווטופ דגם גלקסי צבע : קזבלנקה-98
@אקראית גם לי יש אסקלה 155 לא נהיה לך סימנים על השיש מכל תזוזה של סיר או צלחת?השבוע התקינו לי את השיש אסקלה 155 , יצא מדהים. אעלה תמונה בהמשך השבוע בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: