נכתב ע"י שרה מלכה;2337870:אולי משהי מכירה שיר יפה על אמא או תודה לאמא או משהו בסגנון אחר
נכתב ע"י שרה מלכה;2337870:אולי משהי מכירה שיר יפה על אמא או תודה לאמא או משהו בסגנון אחר
נכתב ע"י מאירה 1;2338413:יש לי שיר מקסים מקסים ממסיבת סידור, רק שזה היתה תוכנית מושכרת.
רוצה שאעלה ואם תרצי להשתמש תשיגי אותם?
נכתב ע"י bracha;2338771:זה במנגינה של השיר 'אבא' של שלומי שבת?
שמעתי אותו במסיבה של הבת שלי, הוא שבר אותי לרסיסים.
יופי של שיר.
נכתב ע"י brur;n3519620:יש לי את השיר המדובר
אחותי שרה אותו לאימי בבת מצוה
והיא הקליטה אותו באולפן לצורך אישי
אם את רוצה... צרי קשר באישי
נכתב ע"י bracha;n3519382:זה במנגינה של השיר 'אבא' של שלומי שבת?
שמעתי אותו במסיבה של הבת שלי, הוא שבר אותי לרסיסים.
יופי של שיר.
יש את השיר המוכר על אמא אין לי מושג של מי הוא במקור אבל יש לו ביצוע של עוזיה צדוק וגם כמדומני שנהוראי תורג'מן ביצע אותו בבר מצווה שלו, ושלום שבת ממגדול אור (מצ''ב הביצוע שלו לא באיכות מי יודע מה אבל כן אפשר להבין במה מדובר) בקיצור שיר מרגש מאד!למישהי יש אולי שיר תודה לאבא ואמא משהו יפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: