הסבר להכל:
נכתב ע"י אברימי;221534:
1/0 לא רציתי לקלקל את החגיגה, אבל אם אמרת ושמת לב -
אז ככה: בהתחלה עשיתי את ההקלטה שתעבור דרך קומפרסור חיצוני שיש לי, אבל לא אהבתי את התוצאה זה נשמע מידי "נייר כסף".
אז הקלטנו שוב (על חשבוני
ועשיתי את זה בדרך הישנה והטובה, וכמו שאברימי אמר אין כסף אין זמן אין אולפן ואין תוצאה וכו'.
בכ"א הדבר הראשון שכל אדם שמוכר משהו יודע, שגם אם מוצא חן בעיניו משהו אבל בעיני הלקוח -לא, אז זה לא שווה
ולכן הקול שאתם שומעים זה מה שהחזן העדיף -מאשר צליל מקומפרס, או של האוטוטיון.
כמובן שהחזן בורח כמה פעמים מהטון ויפה למי ששם לב, ובאמת החזן קצת היה מאוכזב מעצמו, אבל הוא יודע שהוא צריך להתאמן וזה סה"כ השיר השני שלו,
את השיר הראשון שלו הוא הוציא באולפני גל קול שלוקחים 250 לשעה, ועשו לו פשוט זבל של עבודה, הם לא השקיעו לו כלום -פשוט הקליטו והוציאו.
וזה השיר השני וככה הוא יודע שהוא יתקדם וחבל להשקיע עוד שעות.
לגבי המקהלה -היה לי בדיוק חצי שעה בשביל להכניס ריוורב מתאים לכל הערוצים (6-7) ומרוב מהירות אני אפילו שכחתי דבר בסיסי של ה -PAN (שמאל וימין
.
לעומת זה יש לי שיר אחר שעבדנו עליו איזה חודש של איזה זמר אמריקאי בעל שמיעה מוסיקלית חדה מאוד, והא הרבה יותר מושקע -ממש מושקע עד הסוף
רק ומכיוון שגם הזמר הוא עם שמיעה מוסיקלית טובה ומתערב בכל מה שאני עושה -אז אני פשוט מוציא לו ת'חומר והוא חוזר ואומר לי את מה להגביר ומה להוריד וכמה ריוורב וכדו' -וחוסך לי ולו זמן והוא גם נהנה מזה.
השיר הוא אשת חיל - בהלחנה ושירה שלו.
אולי אני אעלה את זה לכאן בהזדמנות.
בכ"א תודה רבה על התגובות ועל העידוד...
נ.ב. למי שזה מעניין אותו יש לי מוניטורים
ADAM A-7
ומי שמבין -מבין.