שירים להכנסת ס"ת

• פותח הנושא piku
  • פורסם בתאריך

piku

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
לצורך המחשה בגן חינוך מיוחד תתבצע תהלוכת הכנסת ס"ת ועל כן דרושים השירים הפשוטים של כי מציון, טוב לי תורת פיך וכד'.
אשמח אם תעלו שירים אלו ואחרים בהקדם או לפחות תספרו לי היכן ניתן להשיגם.

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
מחרוזת מה אהבתי

ניסיתי לצרף קובץ אך זה לא הלך לי...- משום מה נתקלתי בכשלים בנושא, אשמח אם משהו יחכימני בעניין זה כיצד להעלות קבצים, ומה יכולות להיות הבעיות בהעלאתם.
אישית, השתמשתי במחרוזת "מה אהבתי" לאותו צורך והיה מוצלח ביותר! מחרוזת זו מופיעה בדיסק:"אהבת תורה- תורתך שעשועי".
חוץ מזה, אם את רוצה עוד שירים, יש למרדכי בן דוד מחרוזת תורה של "אנא, אנא" וכד' בדיסק M.B.D תורה, אך היא פחות מוצלחת כי השירים פחות מוכרים לילדים.
ויש גם את הקלטת מתן תורה של רבי אלתר- שהשירים בה מתאימים לקצב של הילדים, רק אין לי מושג אילו שירים יש בה: אם שירי תורה כלליים או רק כאלה הקשורים לשבועות. בהצלחה! ובהנאה!:eek:
א"מ ג'.​

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
תם! יש לך מאגר בלתי נדלה?!
זו המחרוזת אליה התכוונתי,
איך למען ה' העלית את זה?:confused: ניסיתי הרבה פעמים ללא הצלחה.
האם הדבר יכול להיגרם כתוצאה מתוכנת סינון לאינטרנט?
אשמח לקבל הדרכה ממי שיודע.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
המאגר שלי אכן בלתי נדלה...ה-מ-ו-ן ה-מ-ו-ן.....
אין לי מושג מדוע אתה לא מצליח, אלא אם הקובץ שלך הוא לא בפורמט המתאים לאלו המפורטים ברשימת ההעלאה.

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
לי גם אורך המון זמן עד שכל שיר עולה
אפשר לשים מייל ואשלח כמה בשמחה

piku

משתמש צעיר
הנדסת תוכנה
OK, עזרתם לי מאוד!
תודה רבה לכולכם!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה