שירים בנושא החסד

basayona

משתמש רשום
אני צריך לארגן מקהלה עד סוף שנת הלימודים וללמד אותם כ 3 שירים בנושא החסד
לצערי אני לא מכיר שום שיר מובהק או מרומז המדבר בנושא!!

בבקשה מכם אחים יקרים מי שמכיר אנא שישלח לי את שם השיר - השיר צריך להיות מוכר פחות או יותר ולא שיר נידח..

תודה
יונה

יופי

משתמש רשום
"אתה סתר לי" של פרחי מיאמי יש שם קטע יפה מאוד של "חסד יסובבנו" בדיסק "כלל ישראל"

יש גם לליפא בדיסק "בלי עין הרע" את השיר "הבוטח בה' חסד יסובבנו"

אתה יכול ללכת גם על הכיוון של על שלושה דברים יש המון שירים על המילים האלו.

אריה123

משתמש מקצוען
D I G I T A L
חסד ואמת נפגשו, של דדי גרואכר
"כי חסדך גדול עלי" - מרדכי בן דוד
רחם ב"חסדך". אולי....

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
וחסד ה' מעולם ועד עולם.

כמו"כ יש שיר מאוד יפה שהמנגינה שלו גם ידועה - על המילים על שלושה דברים העולם עומד וכו' - בקסטה של גרשון קלצקין עם הסיפור על הלל.

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עד הנה עזרונו רחמיך- יש כמה.
חסדי ה' כי לא תמנו- מיאמי בדיסק one by one
אין באפשרותי לפרט ולבדוק של מי בדיוק השירים עד הנה, מחמת שאין לי זמן אולי בהמשך אוסיף עוד כמה כי גם אנו עורכים מקהלה בדיוק בנושא זה.רוב ברכות והצלחות!:eek:

תרצה

משתמש מקצוען
לי מוכרים השירים הבאים:
"כי אמרתי עולם חסד יבנה" (פזמון: עולם חסד חסד יבנה עולם חסד חסד יבנה...) לא זכור לי של מי זה, אבל שיר ישן ומוכר מאוד.
"חסדי ה' עולם אשירה.."(הפזמון: כי אמרתי אמרתי עולם עולם חסד חסד יבנה שמים תכין אמונתך בהם) - גם כן שיר ישן, של אחת ממקהלות ה"פרחי". (אולי לונדון?)

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
"עןלם חסד יבנה"

אושר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תרצה;264072:
"חסדי ה' עולם אשירה.."(הפזמון: כי אמרתי אמרתי עולם עולם חסד חסד יבנה שמים תכין אמונתך בהם) - גם כן שיר ישן, של אחת ממקהלות ה"פרחי". (אולי לונדון?)
אם אני לא טועה זה מתוך "מה נאוו על ההרים" של פרחי לונדון.

יש שיר חסידי מוכר- אולי זה יעזור:"כל מה שעשיתי לא עשיתי אלא בשבילכם, מה אני מבקש מכם
אלא אלא אלא שתהיו אוהבים זה את זה, אלא אלא אלא שתהיו יראים זה מזה" וכולי וכולי.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
השיר נקרא אלא - והוא של יידל ורדיגר

אושר

משתמש מקצוען
זכרתי שזה של אחד הורדיגרים, אבל לא זכרתי של מי מתוך השלל... תודה, בכל אופן.

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שכחתי לכתוב - מתוך הדיסק שירו למלך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה