את יכולה לשלוח באישי?יש לי המלצה למישהו
הייתי מאוד מרוצה
אבל לא יודעת אם רוצה שאפרסם את המספר ברשות הרבים
אין לי אישיאת יכולה לשלוח באישי?
אם אפשר לשלוח למייל 484950H וכו'אין לי אישי
אשמח לקבל פרטים למייל chavi_g ב- walla.com0545483606 נותן מחירים הוגנים ועושה עבודה פיקס
יהודי כמובן
אשמח לקבל פרטים למייל chavi_g ב- walla.comיש לי המלצה למישהו
הייתי מאוד מרוצה
אבל לא יודעת אם רוצה שאפרסם את המספר ברשות הרבים
עדיין אקטואלי ?אשמח לקבל המלצות על שיפוצניק מומחה לתיקון נפילת טיח בתקרת גג שמבין גם את הגורמים לנפילה
אני אבדוק לך לגבי התחום הזהמחפש מישהו כזה בבני ברק להעברת חלון סלון ואיטום אדנית עם ריצוף,
הוא מומלץ? כמובן רק מניסיון,
הוא מתאים לסגנון כזה?
תודה
@צבי משה ישראל מאיר @הון בהמלצה.0545483606 נותן מחירים הוגנים ועושה עבודה פיקס
יהודי כמובן
תודה לך, איך אני יכול לקבל המלצות ממכרים שלי על הבנאדם? הוא עשה עבודות באזור שכונת אור החיים?@צבי משה ישראל מאיר @הון בהמלצה.
בדקתי איתו והוא אמר שעושה עבודות כאלו אבל עדיף לראות מקרוב במה מדובר כדי לתת מחיר מדוייק.
אפשר לבדוק איתו בטלפון או לשלוח תמונה כדי להבין בדיוק
באור החיים לא אבל באיזורים אחרים בבני ברקתודה לך, איך אני יכול לקבל המלצות ממכרים שלי על הבנאדם? הוא עשה עבודות באזור שכונת אור החיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: