כללי שינוי לוגו

באג

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לקוח שניסה למתג את עצמו תחת השם טכנו ליין במשך כמעט שנה והצליח יפה מאוד החליט שמכיוון שהלקוחות הגיעו מפה לאוזן ולא מהפרסומת (לפי דעתו למרות שהוא פרסם המון)
צפה בקובץ המצורף 84490
החליט שהשם שלו ימתג אותו טוב יותר. את השם הארוך שלו לא היה שיך להכניס באותה תבנית של טכנו ליין גם משום שהפונט באותיות הספציפיות נראות גרוע.
אבקש שתביעו דעתכם גם על עצם השינוי וגם על הסקיצות של הלוגו החדש מכל ההיבטים שנראה לכם. הוא אמור לסמל טכנאי ולא חשמלאי.
תקטלו חופשי. ולמי שיש עצבים שידרג
צפה בקובץ המצורף 84489

תודה:)

קבצים מצורפים

• דוגמאות.jpg
    KB 301.2 · צפיות: 23
  • 10.jpg
    KB 21.7 · צפיות: 18

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכל מקסים
שלושת הראשונים יותר מבטאים טכנאי
האחרים פחות

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הכל מקסים
שלושת הראשונים יותר מבטאים טכנאי
האחרים פחות

15161

משתמש חדש
גם אני בכוון של 2
הראשונים באמת מבטאים יותר טכנאי

מי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
2 הכי מוצלח.
(ואלו שבטוח לא: 1- לא מספיק קריא 5- נראה שכתוב שם אהבלה)

פוס

משתמש מקצוען
D I G I T A L
4 ו-6 טובים.
אבל יש עדיין מקום לשפר.

בהצלחה.

יצחק למפרט

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
לדעתי 7.

סימן טוב

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
2 נראה טוב. המיבנה שלו הכי מוצלח. התקע מזכיר באמת חשמלאי. אפשר לשלב איזו מברגה במקום. או מכשיר אחר?

כתיבה נכונה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הראשונים יפים - אבל כתבת שזה לא צריך לסמל חשמלאי, אז הם יפים אבל לא מוצלחים.
מתוך האחרונים אני בוחר ב6 או ב7

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י באג;520145:
לקוח שניסה למתג את עצמו תחת השם טכנו ליין במשך כמעט שנה והצליח יפה מאוד החליט שמכיוון שהלקוחות הגיעו מפה לאוזן ולא מהפרסומת (לפי דעתו למרות שהוא פרסם המון)
צפה בקובץ המצורף 84490
החליט שהשם שלו ימתג אותו טוב יותר. את השם הארוך שלו לא היה שיך להכניס באותה תבנית של טכנו ליין גם משום שהפונט באותיות הספציפיות נראות גרוע.
אבקש שתביעו דעתכם גם על עצם השינוי וגם על הסקיצות של הלוגו החדש מכל ההיבטים שנראה לכם. הוא אמור לסמל טכנאי ולא חשמלאי.
תקטלו חופשי. ולמי שיש עצבים שידרג
צפה בקובץ המצורף 84489

תודה:)
הראשון נראה לי הכי בנוי באחידות. גם הזרימה של השלטר בכיוון הקריאה מתאימה יותר לטעמי.
ובכלל הוא יפה יותר מכולם,
אמנם ברור שהייתי מבין שמדובר בחשמלאי ולא טכנאי...
לגבי המילים שאכן מחוברות ביותר, אולי תנסה להעביר ביניהם את חוט החשמל, כלי עבודה כל שהוא, משהו חוצץ.

NG

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
תנסה לבדוק אצל הלקוח שלך אם הוא מסכים לכתוב רק "אהרלה" זה יותר קליט ויותר מקליק.
נשבר לי המכונת כביסה קראתי ל"אהרלה" המשפחה לצורך העניים מיותרת ומסרבלת את הלוגו

baba

משתמש רשום
מצד הלקוח

לגבי עצם השינוי מהשם "טכנו ליין" לשם הפרטי שלו צריך לבדוק:
1.אם הוא רוצה לגדול לחברה עם עובדים וכולי לא כדאי למתג שם.
2.אם הוא השקיע כבר כל כך הרבה על המיתוג זה פשוט בזבוז במיוחד אם זה הצליח (אפילו שבאים אליו מפה לאוזן,לא ניתן לדעת מי הגיע מפה לאוזן בגלל הפרסומת)
3.יפה אמר/ה NG השם אהרלה הרבה יותר טוב ללא השם משפחה.
4.בעניין העיצוב מספר 2 נראה לי הכי משדר טכנאי למרות שהייתי מדגיש יותר את הטכנאי ולא את השם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה