שימוש במחשב נייד כראוטר

שמואל שמואל.

משתמש רשום
שאלת תם... אבל לא הביישן למד... האם אפשר להשתמש במחשב כראוטר המספק אינטרנט? (אני לא מתכוון ל WI-FI אלא לחיבור חוטי).
ואני אסביר, אני מעוניין לחבר מכשיר באמצעות כבל למחשב שמחובר לרשת הסלולרית באמצעות (WI-FI)

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
שאלת תם... אבל לא הביישן למד... האם אפשר להשתמש במחשב כראוטר המספק אינטרנט? (אני לא מתכוון ל WI-FI אלא לחיבור חוטי).
ואני אסביר, אני מעוניין לחבר מכשיר באמצעות כבל למחשב שמחובר לרשת הסלולרית באמצעות (WI-FI)
יש כזה דבר 'צור גשר בין החיבורים' במתאמי הרשת,
כמה זה עובד טוב? שאלה טובה.
שנים לא השתמשתי בזה.

אין דופי

משתמש סופר מקצוען
לא כל כך הבנתי איך אני אמור לעשות את זה,... יש לי נתב נייד עם סים, איפה אני אמור להגדיר את ההגדרה הזו?
אתה לא במקום הנכון.
חבר את המחשב כרגיל לאן שאתה מחבר אותו.
חבר את הכבל למחשב.
כנס למתאמי רשת, סמן את ההתקן שאתה מחובר אליו, ואת יציאת הכבל מהמחשב, קליק ימני, 'צור קשר בין החיבורים'.

שמואל שמואל.

משתמש רשום
אתה לא במקום הנכון.
חבר את המחשב כרגיל לאן שאתה מחבר אותו.
חבר את הכבל למחשב.
כנס למתאמי רשת, סמן את ההתקן שאתה מחובר אליו, ואת יציאת הכבל מהמחשב, קליק ימני, 'צור קשר בין החיבורים'.
אוקיי, וזה אפילו כאשר המחשב מחובר באמצעות WI-FI?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה