דרוש מידע שייק רד ברי של קצפת

אסתי :))

משתמש חדש
שלום לכולם,
אני רוצה להכין למפגש גיבוש עם הצוות את השייק של קצפת "רד ברי"
יש למשהו מושג איך מכינים אותו?
יש לי את הבלנדר של נינגה להכנת שייקים, אשמח לקבל את המתכון והכמויות המדויקות למי שיודע...
את המרכיבים רשום כאן, אך לא הבנתי מה איך מכניסים את היוגורט.. ?
קיצורר אשמח גם להוראות הכנה :)
1719923872684.png

בנוסף, יש דרך להכין את הפרוזן הנדיר של קצפת לילדים בבית?
שוב, בעזרת המכשיר של נינגה..

אשמח ממש לתשובות!

תודה מראש לכל המגיבים!!

חלום לגדול

משתמש פעיל
פרוזן הכי פשוט- יוגורט קפוא+פירות קפואים ושלל תוספות בנינג'ה.
זה לא יטחן כל כך בקלות אם הכל קפוא לגמרי, לכן או שמוסיפים חלב, או שלא קפוא לגמרי.
וללמוד למצוא את הנקודה המתאימה.
לגבי השייק- בקצפת הם משתמשים ביוגורט של היוגורט ביו שהוא במרקם קרמי גלידתי לא קפוא. אני לא יודעת איך עושים כזה דבר. אני הייתי משלבת יוגורט וגלידת וניל אולי יחד עם התות ופירות היער,(קפואים כמובן) ומקופלת.
יוגורט רגיל לא ייצר לך את המרקם הזה.

מסקרה

משתמש סופר מקצוען
פרוזן הכי פשוט- יוגורט קפוא+פירות קפואים ושלל תוספות בנינג'ה.
זה לא יטחן כל כך בקלות אם הכל קפוא לגמרי, לכן או שמוסיפים חלב, או שלא קפוא לגמרי.
וללמוד למצוא את הנקודה המתאימה.
לגבי השייק- בקצפת הם משתמשים ביוגורט של היוגורט ביו שהוא במרקם קרמי גלידתי לא קפוא. אני לא יודעת איך עושים כזה דבר. אני הייתי משלבת יוגורט וגלידת וניל אולי יחד עם התות ופירות היער,(קפואים כמובן) ומקופלת.
יוגורט רגיל לא ייצר לך את המרקם הזה.
את הפרוזן אפשר לעשות עם יוגורט לא קפוא,
רק קר מהמקרר. הפרוזן יוצא במרקם מעולה ויציב
מזכיר מאד מאד את הקנוי.
וכמובן זה נטחן הרבה יותר בקלות...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה