שלום לכולם,
אני רוצה להכין למפגש גיבוש עם הצוות את השייק של קצפת "רד ברי"
יש למשהו מושג איך מכינים אותו?
יש לי את הבלנדר של נינגה להכנת שייקים, אשמח לקבל את המתכון והכמויות המדויקות למי שיודע...
את המרכיבים רשום כאן, אך לא הבנתי מה איך מכניסים את היוגורט.. ?
קיצורר אשמח גם להוראות הכנה
בנוסף, יש דרך להכין את הפרוזן הנדיר של קצפת לילדים בבית?
שוב, בעזרת המכשיר של נינגה..
אשמח ממש לתשובות!
תודה מראש לכל המגיבים!!
אני רוצה להכין למפגש גיבוש עם הצוות את השייק של קצפת "רד ברי"
יש למשהו מושג איך מכינים אותו?
יש לי את הבלנדר של נינגה להכנת שייקים, אשמח לקבל את המתכון והכמויות המדויקות למי שיודע...
את המרכיבים רשום כאן, אך לא הבנתי מה איך מכניסים את היוגורט.. ?
קיצורר אשמח גם להוראות הכנה
בנוסף, יש דרך להכין את הפרוזן הנדיר של קצפת לילדים בבית?
שוב, בעזרת המכשיר של נינגה..
אשמח ממש לתשובות!
תודה מראש לכל המגיבים!!