Tweenset
משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
הכנתי סורבה תפוזים
תוך כדי טחינה אחרונה שאלתי את עצמי למה לא להכין ממנו גם שייק?
ניסיתי ויצא מעולה!! מתאים בול לחום של היום
הכנסתי לשייקר סורבה תפוזים
בננות קפואות
תפוח קלוף חתוך
חלב
הפעלתי והתוצאה מושלמת ומרעננת
מוזמנים לנסות גם.
אפשר כמובן לשנות טעמים, ולהשתמש בפירות אהובים אחרים
אם אין פרי קפוא להמיר בקוביות קרח.
לרוויה!
תוך כדי טחינה אחרונה שאלתי את עצמי למה לא להכין ממנו גם שייק?
ניסיתי ויצא מעולה!! מתאים בול לחום של היום
הכנסתי לשייקר סורבה תפוזים
בננות קפואות
תפוח קלוף חתוך
חלב
הפעלתי והתוצאה מושלמת ומרעננת
מוזמנים לנסות גם.
אפשר כמובן לשנות טעמים, ולהשתמש בפירות אהובים אחרים
אם אין פרי קפוא להמיר בקוביות קרח.
לרוויה!