פרווה.חלבי? פרווה?
בהחלט!מעניין אותך הגשה מיוחדת?
מיוחד!ראיתי את הרעיון בשבועון מרווה לצמא-גב' א. טהלר
אם מעניין אותך אחפש את המתכון שלה, נ"ל נקטר דובדבנים
יוצקים מעט ג'לי שקוף לתחתית הכוס
מניחים קוביות קיווי או רימון-משהו שיהווה צבע דרסטי לצבע הנקטר-כך הוא יותר מרשים-לענ"ד.
ואז מכסים שוב במעט ג'לי שקוף ויוצקים את הנקטר.
הפירות נראים כאילו צפים בתוך תחתית זכוכית הכוס
אפשר ב-2 שכבות של פרי וביניהן ג'לי שקוף כמו בתמונה.
תודה!!1 ליטר חלב [רגיל או סויה עדיף בטעם וניל] או 750 מ"ל מים. אם את חודשת מהטעם של הסויה לכי על המים
4 כוסות פרי [אפרסק/מנגו/אוכמניות/קיוי/תות/- או שילוב]
1 כוס סוכר [ניתן לשינוי לפי הטעם]
1 שמנת מתוקה להקצפה [ללא הקצפה] או ריצ'
3 כפות שטוחות פודינג וניל או 6 שקיות סוכר וניל
טוחנים כל יחד בבלנדר.
פרי טבעי הכי טוב.תודה!!
פרי מקופסת שימורים ופרי טבעי עם אותה כמות סוכר?
משימורים של ליצ'י.יש למישהי רעיון איך להכין שייק בצבע לבן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: