נשמח להמלצות, לתועלת כולן.לא מומלץ כל כך.
מנסיון חוזר.
אם מעניין אותך יצא לי להיות בכמה עבור בת אחת,
ורק מאחת הייתי מרוצה ממש, הטיפול הלך מהר, ראו תוצאות ישירות!
יש לה שיטות מאוד מתקדמות והיא לא נחשבת ליקרה.
בהצלחה!
ירושלים.מאיפה בארץ?
גם אני למדתי ואף עבדתי בשלושת המימדיםשיטת שלושת המימדים, היא שיטה נכונה ומתאימה לסגנון מסוים של אנשים ולסגנון מסוים של בעיות.
כמו בכל שיטה בעולם, אין תרופת פלא לכולם.
לדעתי, ( כמטפלת גם בשיטה זו, במקביל לעוד ארגז כלים מכובד), בשלושת המימדים אין יותר מידי מקום לתובנות על החיים ומקום לעבודה.
@קומבינה , יתכן שאת הלכת למטפלת שמשלבת עוד דברים ולכן היה מקום לעבודה ולעיבוד.
מה שעושים בשלושת המימדים- עובדים על זיהוי נקודות חסימה וארועים שגרמו לאותן חסימות ונותנים מקום לחוויות אלו. (עיבוד מחדש של החוויה המודחקת/טראומתית וכו) כולל פריקות וחיזוקים חיובים הפוכים...
הרטבה, היא אחת האתגרים היותר מורכבים בטיפולים רגשיים בכלל. היא יושבת לא רק על הבט רגשי אלא גם על הבטים התפתחותיים (תאי עצבוב שאמורים לעבוד בצורה מסוימת בשעות הלילה וזה לא קורה)
ולכן, פחות הייתי לוקחת את הנושא כמדד לאיכות הטיפול.
ובכל מקרה, כמו שאמרתי והמלצתי בעבר, אם משהו לא עובד- אל תשארו בטיפול גם אם מדובר במטפלת מאד טובה.
וגם נושא הריאקציה- זה נכון אם זה משהו ממש זמני. סוג של ירידה לצורך עליה. אם העליה לא קורית צריך לחזור לטיפול כי כנראה נגעו ברובד חיצוני מאד או שלא טופלו כל החסימות.
אשמח לתת פה מענה לנקודות לא ברורות בענין זה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: