עזרה שיחזור חשבון בגימייל

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
לא יודעת אם מתאים לכאן או לפורום אחר.
היה לי חשבון דואר גימייל לפני הקורונה. שכחתי סיסמה. ולא מצליחה בשום אופןו בכל דרך שהיא לעשות שיחזור סיסמה.

-- הדואר הפרטי שלי החילופי לא מקבלת משום מה הודעות מגוגל. נתתי מייל אחר- שלח לי קוד. רשמתי אותו. כתב לי: גוגל לא מזהה שאתה הבעלים.
--ביקש מס' נייד. רשמתי. כתב לי פעמיים : גוגל שלח לך סיסמה. אבל אני לא מקבלת הודעות SMS . חברות אמרו לי שישלחו לי בגימייל קוד קולי-לא שלחו.

מה עושים? יש שם חומר יקר...
כל הסיסמאות של כל מה שרק אפשר רשומים לי חוץ מזה...

אין שום אפשרות לדבר עם משרדי גוגל בטלפון או במייל????......

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
לא קרה כלום...
דוקא נכנסתי ממחשב אחר. וכן היתה אפשרות לשיחת טלפון. התקשרו ממס' בן 15 ספרות. אבל כשהרמתי לא שמעתי כלום..
בעיה.
הרבה חומר יקר נמצא לי שם.

אש א.ש.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא קרה כלום...
תכנסי מהמחשב שנכנסת ממנו למייל הזה הכי הרבה פעמים. תקישי "שכחתי סיסמה". יבקשו את הסיסמה האחרונה שאת זוכרת (ומן הסתם את זוכרת) אח"כ יבקשו מייל שבו יתנו לך תגובה - תכניסי איזה מייל. ותהיה לך אפשרות להוסיף הערה.
מכאן זה עובר לטיפול אנושי של צוות ג'ימייל.
שם בהערה תכתבי ותסבירי להם יפה ובאריכות שזה המייל שלך ותשתדלי להוסיף שם כמה שיותר ראיות שיש לך שמוכיחות שאת באמת בעלת החשבון.
אם ניכרים דברי אמת סביר להניח שיתנו לך לאפס סיסמה.

א. לוי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
לא קרה כלום...
דוקא נכנסתי ממחשב אחר. וכן היתה אפשרות לשיחת טלפון. התקשרו ממס' בן 15 ספרות. אבל כשהרמתי לא שמעתי כלום..
בעיה.
הרבה חומר יקר נמצא לי שם.
זה קורה לפעמים, תעשו את זה שוב ושוב ובסוף זה עובד

עיצוב קונקט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
תכנסי מהמחשב שנכנסת ממנו למייל הזה הכי הרבה פעמים. תקישי "שכחתי סיסמה". יבקשו את הסיסמה האחרונה שאת זוכרת (ומן הסתם את זוכרת) אח"כ יבקשו מייל שבו יתנו לך תגובה - תכניסי איזה מייל. ותהיה לך אפשרות להוסיף הערה.
מכאן זה עובר לטיפול אנושי של צוות ג'ימייל.
שם בהערה תכתבי ותסבירי להם יפה ובאריכות שזה המייל שלך ותשתדלי להוסיף שם כמה שיותר ראיות שיש לך שמוכיחות שאת באמת בעלת החשבון.
אם ניכרים דברי אמת סביר להניח שיתנו לך לאפס סיסמה.
עשיתי את זה
כותבת את הקוד החדש ששולחים לי
ואומר לי גוגל לא מזהה אותך..

אין מס' טלפון/מייל משהו ליצור איתם קשר ישירות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה