אלישבע גוהר
מאיירת דיגיטלית ('אילוסטרייטורית אחת' לשעבר)
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
אולי כבר העלו את זה אבל מה אפשר לעשות בנושא? הדבר נהיה יותר ויותר מציק, התופעה הרווחת של צלצולי טלפון שכשעונים מצווחת לך באוזן ההודעה המוקלטת מראש כמו: "רק היום! ישועות מהארגון XX".
זה מציק ברמות, אין לי שום דבר נגד תרומות, אני תורמת כל חודש מעשר++ ביד רחבה, אבל עד הטלפון שלי. רוב השיחות הנכנסות שלי שיחות ספאם. עד שאני רצה לענות אני שומעת הודעה מעצבנת, זה מטריד, ואי אפשר לעבוד ככה.
ואם פעם זה היה מקידומת של 077 וכדו', היום זה גם ממספרים שנראים פרטיים כמו 050 וכאלו.
איך אני אמורה להבדיל בין שיחה מהגרפיקאית החדשה של הפרוייקט שאמורה לשבת איתי על החומר, לבין הודעה רעשנית של הגרלה או מכירה. גם כשלא עונים זה משאיר לך הודעה עם הפרסומת בתא הקולי. למה אני צריכה לסבול משיחה ממתינה ממספרים לא מוכר בזמן שאני בשיחה חשובה.
גם בשגרה זה קורה ועוד יותר בתקופות של חגים. והמספרים מתחלפים בתדירות גבוהה.
מגיע ימים שזה שיא של 15- 20 שיחות ביום!!!
זה מטריד, זה מעיק, בא לי לצעוק למי שאחראי לזה: צאו לי מהפלאפון שלי!!
אין לי מושג, אולי לטלפונים חכמים יש איזה סינון או אפליקציה שחוסמת או מתריעה. אבל לי יש פלאפון כשר קטן וחבוט שנועד למטרה אחת: תקשורת עם הלקוחות שלי והמשפחה. ולא לוח מודעות מצפצף של כל הציבור.
יש המון אמצעי פרסום אחרים, מודעות רחוב, עיתונים, עלונים, רדיו, ועוד ועוד. הפרסום (מכל סוג שהוא) גם ככה חודר באגרסיביות לכל בית.
מה האזרח הקטן יכול לעשות כדי למגר את התופעה המעיקה הזאת?
זה מציק ברמות, אין לי שום דבר נגד תרומות, אני תורמת כל חודש מעשר++ ביד רחבה, אבל עד הטלפון שלי. רוב השיחות הנכנסות שלי שיחות ספאם. עד שאני רצה לענות אני שומעת הודעה מעצבנת, זה מטריד, ואי אפשר לעבוד ככה.
ואם פעם זה היה מקידומת של 077 וכדו', היום זה גם ממספרים שנראים פרטיים כמו 050 וכאלו.
איך אני אמורה להבדיל בין שיחה מהגרפיקאית החדשה של הפרוייקט שאמורה לשבת איתי על החומר, לבין הודעה רעשנית של הגרלה או מכירה. גם כשלא עונים זה משאיר לך הודעה עם הפרסומת בתא הקולי. למה אני צריכה לסבול משיחה ממתינה ממספרים לא מוכר בזמן שאני בשיחה חשובה.
גם בשגרה זה קורה ועוד יותר בתקופות של חגים. והמספרים מתחלפים בתדירות גבוהה.
מגיע ימים שזה שיא של 15- 20 שיחות ביום!!!
זה מטריד, זה מעיק, בא לי לצעוק למי שאחראי לזה: צאו לי מהפלאפון שלי!!
אין לי מושג, אולי לטלפונים חכמים יש איזה סינון או אפליקציה שחוסמת או מתריעה. אבל לי יש פלאפון כשר קטן וחבוט שנועד למטרה אחת: תקשורת עם הלקוחות שלי והמשפחה. ולא לוח מודעות מצפצף של כל הציבור.
יש המון אמצעי פרסום אחרים, מודעות רחוב, עיתונים, עלונים, רדיו, ועוד ועוד. הפרסום (מכל סוג שהוא) גם ככה חודר באגרסיביות לכל בית.
מה האזרח הקטן יכול לעשות כדי למגר את התופעה המעיקה הזאת?
נערך לאחרונה ב: