בקשה שיואמי כשר עם וויז ניסיתם?

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני מחפש וויז לרכב אבל לא בצורה של סמרטפון וגם לא בגודל של טבלט וגם בלי עלות חודשית כי אני פשוט רוצה להכניס את הסים שיש לי של נטפרי כאשר ארצה להשתמש בוויז

שיואמי כשר עם וויז מוכרים כזה דבר??? הוא וויז עם פנגוו וזהו?? איך משמתמשים בו עם הפל' הוא לא מגע??
ולמרות הגודל הוא נח לשימוש? פרקטי?

מישהו אמר פה בפורים שיש מכשיר של Sim Kasher
אבל הוא ממש יקר לי וגם יש בו עלות חודשית.למרות שזה בול מה שאני מחפש

אולי רעיונות אחרות חוץ מששיאומי?

נערך לאחרונה ב:

CHAYA A

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש לי למכירה שיומי בקושי היה בשימוש יש בו גם וייז

פונביז'ער

משתמש צעיר
לא יודע אם לזה הכוונה, היה לנו שיאומי כשר עם GPS, אפשר להסתדר לא הכי נח, לרכב נשמע קצת פחות פרקטי. לא ידוע לי על שיאומי כשר אורגינל עם וויז.

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
בשם אופן לא!!!

זו סכנת נפשות גמורה
פעם אחת באמצע נסיעה התקלקל לי הוויז ונאלצתי להשתמש בשיאומי מקשים ורק בנס הגעתי הביתה.
אי אפשר לראות את הדרך הלאה אלא רק את ה10 מטר קדימה וגם זה רק אם אין איזו התראה כלשהי שתופסת את כל המסך, ויש פעם ב2 דקות...
ממליץ לך לשאול את הרב שלך האם יש ממש ברצון שלך להשתמש במשהו שלא יראה כמו סמארטפון אבל יכול לשבש לך את הנסיעה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה