כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עזרה שידוכים

סדד

משתמש רשום
המשתמש נחסם
אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
יש לי מכר בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 27 ליטאי- אשכנזי.
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים כגון: מאיר, כהנא, החדש, קוק, בנות אלישבע, מעלות.יעזור לנו מאד.
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל

נערך לאחרונה ב:

שני זאת אני :)

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי כמה רעיונות שאולי יכולים להתאים, רק צריכה יותר מיקוד ופרטים איפה למד וכו',
אם את מעוניינת כתבי לי באישי.
בשורות טובות.

סדד

משתמש רשום
המשתמש נחסם
עקב זה שאנשים יכולים לטעות: הכונה זה , 2900 $ חוץ ממה שמקובל לתת, אז בנוסף עוד 900 $ . תודה

סדד

משתמש רשום
המשתמש נחסם
הקפצה...... אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
יש לי מכר בחור ישיבה מעולה ממש, חכם ,מידות מדהימות, נראה טוב, סגנון פתוח אבל לא מודרני, שמור, בן 27 ליטאי- אשכנזי.
מי שיודע או יכול לברר על הצעות רלוונטיות מסמינרים כגון: מאיר, כהנא, החדש, קוק, בנות אלישבע, מעלות.יעזור לנו מאד.
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל(בהנהלה אמרו לי 2 פעמים זה בסדר...)

סדד

משתמש רשום
המשתמש נחסם
הקפצה...... אני פונה לכולכם בבקשת עזרה (מכיון שעקב טעות טכנית האשכול הקודם ננעל ואין לי אפשרות להגיב ולדון בו).
התשלום יהא יותר מהמקובל סביבות 2900 $ סך הכל(בהנהלה אמרו לי שאחרי תקופה עוד פעם אחת בלבד זה בסדר...)

מירה דביר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
אם כבר.
פונים אליי לכתובת המייל המון אנשים שמבקשים אולי יש לי רעיון.
ואני מנסה לתווך בין הבקשות.
אז בלי קשר אפשר לנסות לשלוח לכתובת המייל שבחתימה רזומה מפורט ומעודכן וכל פרט שאתם חושבים שיכול לסייע(תמונה נגיד. לא ייעשה בה שימוש בלי רשות מפורשת) ואנחנו ננסה לתווך.

הנה שתיים שאני מנסה ממש לעזור.

1. בחורה בת ארבעים ושלוש. רווקה. עובדת בעבודה בכירה ומכניסה.
מידות זהב טהור. חכמה ולבבית.
2. בת 36. גרושה לאחר חודש. (בעיות של חוסר מסוגלות זוגית בצד השני) עובדת כגננת. נראית מעולה. צעירה במראה וברוחה.
תימנייה.

בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:

פלאפונית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קופצת על האשכול
מחפשת בחורה בסביבות גיל ה26 -32 חסידית שנראית טוב ,חכמה וכו
לבחור בן 29 עובד בתור עצמאי ,חכם ,נראה טוב ,שמור מאוד..
לפנות באישי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  25  פעמים

לוח מודעות

למעלה