צריך לשאול אותו. תלוי מה הבעיה...אלו אכן המחירים?
הבן אדם הפרטי המדובר הוא טכנאי מחשביםאדם פרטי
מכירים מישהו מיקצועי?
נתנו לי הצעת מחיר של 3000-4000 ש"ח
הגיוני?
מדובר בסיכון מסוייםיהודי צדיק המבין במחשבים שלח לי את זה לתיקון בסין (בעלות של 150 ש"ח בערך לחברה)ולקח איזה חודש וחצי חודשיים עד שחזר חזרה מתוקן והחלפתי זאת לבד והדיסק חזר לתפקד כרגיל,
ח"ו (חייב מעבדה לפתוח את המעטפת ממתכת)פשוט פותחים את המעטפת ממתכת שיש על הדיסק קשיח בזהירות
יש הגנות מפני קצר שלא יראו כלום אם נשרףמביטים אם אחד החלקים הבולטים שם נשרף
ברוראבל לא חד משמעי.
זה סיכון גם מפני שהתיקון לא מובטח, לא רק מפני שיכול להאבד.מדובר בסיכון מסויים
תלוי איזה דיסק מדובר
אבל יש דיסקים שאם הלוח המקורי נאבד (בדואר או איפה שלא יהיה)
אני לא מדבר על פתיחת הדיסק קשיח עצמו אלא אצלי היה מתכת שעטפה את הלוח ובשביל לבדוק מה הדגם של הלוח וגם כדי לשלוחו לסין פתחנו בלי מעבדה. כמובן שאדם שלא בקיא ואין לו שום יד ורגל בדברים טכניים שלא יעיז לגעת לבד כי יכול רק להזיק,בשביל לבדוק את הלוח האם נשרף אין צורך לפתוח מעטפת
מי שיודע לתקן לוח לא צריך את הדיסק עצמו (איפה שמאוחסן החומר)זה סיכון גם מפני שהתיקון לא מובטח, לא רק מפני שיכול להאבד.
ויש דיסקים שכן אפשרי (אם נאבד) שבודדים בעולם יודעים לעשות זאת
והמחיר כמובן בהתאם
לשחזר את החומר ללא הלוח המקורי
גיבוי ברשת? או מה?
כי אני נתקל בחוסר ידע הזה יום יוםלמה להמעיט בערכם של אחרים אולי הוא יודע כמוך
נניחלעניינינו זה דיסק של מחשב שנרכש מלפני כעשר שנים כך שלא יודע אם נכלל בקטגוריה של מחשבים מיוחדים בני ימינו...
אני חושב שכל בר דעת מבין שמי שאין לו מושג בחומרה לא נוגע בה בלי להתייעץ וזה מה שאני עשיתי, קודם הבאתי לטכנאי שראה שאחד הצ'יפים שרופים והוא הפנה אותי לאותו אדם צדיק, ובכל אופן מה שאני הצעתי למי שכן טיפה מבין לא יכול לגרום לשום נזק כי לא פותחים את הדיסק עצמו אלא את מה שמכסה את הלוח (שאולי אין את זה בכל המחשבים) וגם ציינתי שצריך לפתוח בזהירות.אז איך אתה בא להציע למישו לעשות זאת היום ?
רוצה שאביא לך אשכולות כאן בפורום שחור על גבי לבן מציאות אחרת לגמרי ?(כמובן שלא אעשה זאת)אני חושב שכל בר דעת מבין שמי שאין לו מושג בחומרה לא נוגע בה בלי להתייעץ
וע"ז אני מתריעובכל אופן מה שאני הצעתי למי שכן טיפה מבין לא יכול לגרום לשום נזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: