שוק העבודה בעיצוב אתרים

ציפור שיר

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בלי להכנס לכל הנושא ההשקפתי או הפילוסופי שאת זה ראיתי הרבה בחיפוש בפורום...
אני מעוניינת לדעת מהאנשים שמתעסקים בתחום - איך זה עובד "למעישה", השוק בכללי ובציבור החרדי בפרט - בעיקר במשרדים? בעיקר פרטי? .....
אני ישמח מאד לשמוע
כפי שאתם רואים אני ממש לא בתחום עדין אז מה שתגידו יעזור לי מאד!!
תודה רבה וחנוכה שמח!!

ציפור שיר

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
אף אחד לא יכול לנדב לי איזשהו מידע?
אני די נואשת, לא מכירה אנשים בתחום מקרוב ומאד רוצה לדעת את הפרט הזה לפני שאני נרשמת לקורס... אם יש מישהי שמוכנה לעזור לי אפילו באישי מאד מאד יעזור לי...
תודה רבה רבה מראש!!

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לא הבנתי מה את שואלת? אם יש יותר שעובדים פרטי או יותר במשרד? משערת שאותו יחס בערך. לא יודעת, צריך סטטיסטיקה לזה :)

Nahum

משתמש צעיר
D I G I T A L
את בטח מתכוונת לשאול מה הולך יותר - שכיר או עצמאי.

מההיכרות שלי:
בציבור הכללי - רובם שכירים, יש לא מעט ביקוש לאנשי מקצוע והשכר מתגמל בהחלט. גם במסלולי הלימודים השונים המגמה היא קודם כל להיות שכיר, לצבור ניסיון, ואז מי שחושב/ רוצה להיות עצמאי - בבקשה.

בציבור החרדי - לדעתי - ויתקנו אותי כאן אם אני טועה - רובם עצמאיים/פרילנסרים. גם מסלולי הלימודים במכללות החרדיות מכוונים לשם, בכך שמלמדים בעיקר קידוד צד לקוח (html,css) ופחות/כמעט ולא שפת שרת ו-Javascript. עם הידע הזה קשה להתקבל לעבודה כשכיר מצד אחד, מצד שני, עם ידע בסיסי במערכת ניהול כלשהיא ניתן לבנות אתרים קטנים ובסיסיים - מה שמוביל את רובם להציע שירותי בניית אתרים כעצמאים.

ציפור שיר

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
תודה רבה זה בדיוק מה שאני התכוונתי לדעת
עוד שאלה קטנה
יש פה כאלה שעוסקים גם באתרים וגם בפרינט? (או שברגע שנכנסים לתחום של אתרים אז עד הסוף?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה