באמת???יש בשוקולאב ברב שפע
אני לא יודעת מה המחירים של שוקולטינה (יותר זולים מחברות אחרות)
שאר החברות - 45-60 שח ל5 פרלינים
באשדוד מוכרים ב30 אני חושבת.ומה המחירים בערך ל 5 פרלינים חלביים בקופסת לב
קניתי באשדוד ב10 ש"ח. ראיתי בעוד חנות ב16. אז לא יודעת מה באמת המחיר...ואולי מישהו ראה גם מחיר לתפוחי שוקולד?
פער משמעותי.....באשדוד מוכרים ב30 אני חושבת.
קניתי באשדוד ב10 ש"ח. ראיתי בעוד חנות ב16. אז לא יודעת מה באמת המחיר...
מה פער משמעותי?פער משמעותי.....
בין 10 ל 16מה פער משמעותי?
זה פער בין 2 חנויות של אותה חברה של שוקולד. זה באמת קצת מוזר... אבל יש לי הרגשה שבחנות של ה10 פשוט לא ידעו שזה מחיר אחר וה16 זה המחיר באמת... כי מקל שוקולד רגיל עולה 9 והתפוח גדול הרבה יותר.בין 10 ל 16
זה פער בין חברות שהגיוני שכל חברה לוקחת מחיר אחר למוצר שלה. לא חושבת שמוצדק כ"כ... השוקולדים של שוקולטינה מוצלחים ביותר... אני קונה משם בכל הזדמנות...גם 5 שוקולדים ב 30 לעומת 5 באיזור 45...
חבלזה פער בין 2 חנויות של אותה חברה של שוקולד. זה באמת קצת מוזר... אבל יש לי הרגשה שבחנות של ה10 פשוט לא ידעו שזה מחיר אחר וה16 זה המחיר באמת... כי מקל שוקולד רגיל עולה 9 והתפוח גדול הרבה יותר.
אולי...חבל
כבר חשבתי למצוא ב 10...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: