דרוש מתכון שוקולד מריר + שוקולד ציפס + פירורי סיקוויטים שוקו ווניל + חלווה + דבש + סוכר חום + קמח סוכר שמן א.אפיה סוכר וניל פודינג אגוזים

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מה אפשר לעשות מזה?
מתחשק לי קינוח ולא ממש עוגה אבל גם עוגה תהיה רעיון טוב.
עדיף מהיר חובה טעים:)
תודה!
 

מהממתתת

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
תעשי עוגת שכבות.
שכבה א- בסקווטים לבנים עם שמן/מרגרינה (לאפות)
ותשלבי את כל הדברים שכתבת בשגבה השניה ולתנור...

או מוס מעניין
או עוגיות מלאות בכל טוב הארץ:)
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
פאי שוקולד!
יש לך ריצ'?
אם כן זה פשוט שוקולד מומס עם ריצ ואם לא יש לי מתכון לפאי שוקולד עם בלילה אפויה טעים מאוד
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
כן
תני לי מתכון מדויק בקשה:)
מחממת ריצ' קטן בסיר ומוסיפה 2 חבילות שוקולד (1.5 אם אתם פחות אוהבים שזה ממש שוקולדי)
ולבסיס של הפאי
מתכון מנצח!!
בקערה : לערבב ביצה ו80ג סוכר וקצת מלח
להוסיף 250 גר קמח ( זה נהיה כמו חול כזה)
ולהוסיף 125 ג מרגרינה/נטורינה לא מומס ולא קר אבל שאפשר לעבד אותו

וזהו לרדד ולשים על 180 בערך 10-12 דק עד שנראה לך מוכן לעין
ועל זה כמובן להוסיף את השוקולד שמנת
לתת להתקרר שעה שעתיים
קלי קלות וממש טעים :)
 

יהודיתו

משתמש מקצוען
יש גם מתכון של @ה. בקר שמזכיר את העיקרון
עם חצאת בוטנים

פאי חמאת בוטנים ושוקולד​

מתכון קל להכנה.
תמיד מצליח
קלתית אפויה עם מילוי ללא אפיה
לקלתית:
2 כוסות קמח
100 גרם מרגרינה או 1/2 כוס שמן (הבצק יהיה יותר שברירי)
קורט מלח
1/2 כוס סוכר
2 חלמונים
מעבדים לבצק אחיד. צריך לעבד כמה דקות לקבלת בצק טוב. מקררים כשעה עטוף בניילון נצמד במקרר.
מוציאים מהמקרר ומרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי של כחצי ס"מ.
מרפדים את התבנית.
דואגים לשוליים עד למעלה ונפטרים מעודפי הבצק
דוקרים במזלג במספר מקומות בבצק, מכסים בניר אפיה ובקטניות כמשקולת. אופים ב 180 מעלות כרבע שעה-עשרים דקות עד שהקלתית אפויה. משל האפיה משתנה מתנור לתנור.
מקררים את הקלתית.
מכינים מילוי:
1 ריצ' קטן 250 מ"ל או שמנת מתוקה לגירסא חלבית
1 כוס חמאת בוטנים
6 כפות אבקת פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
3 סוכר וניל
מקציפים ריצ'. מוסיפים את יתר הרכיבים בהקצפה מהירה. הקצף ירד וזה בסדר.
ממלאים בקלתית ומקפיאים בערך רבע שעה.
מכינים גנאש לציפוי:
בסיר קטן מביאים 125 מ"ל ריצ' [חצי קרטונית קטנה]
מוסיפים 200 גרם שוקולד מריר או חלבי לגירסא חלבית.

מקשטים בשברי בוטנים או שוקולד צ'יפס.
אני השתמשתי בשוקולד צ'יפס בטעם קרמל של קשת.
יוצקים מעל למלית ומורחים בעדינות לכיסוי מושלם.
שומרים בקירור כיומיים. או בהקפאה גם חודש…..

IMG_5206.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה