אולי זה תלוי לאיזה תחנות??יש משנת יוסף השבוע? אני נכנסת לאתר ולא נראה שיש מכירה
אצלינו יש מחר את מכירת הירקות של פסחיש משנת יוסף השבוע? אני נכנסת לאתר ולא נראה שיש מכירה
זה מה שענו גם ליניסיתי לברר עכשיו.
שירות על הפנים!!!! התקשרתי עכשיו ו"אין לה שום מידע יותר ממה שכתוב" גם אין שום משגיח ומפקח שידע להגיד לי...
בעקבות החצילים שעלו לאחרונה זו ממש התלבטות אם להזמין ממה שכתוב "ערבה דרומית" וכבר מס' פעמים שניסינו לברר או אפי' להגיע למספרי טלפון של משגיחים ואין שם אפ'חד כזה!השאלה האם מתחת לקו רוחב 30
על מה אנחנו משלמים תוספת שמיטה?? אם אין מישהו שמפקח על כל העסק ויודע לענות תשובות? חבל...זה מה שענו גם לי
ברור שלא על המוצר, זה מגיע בתפזורת ולא ארוז.השאלה היכן מצויין ערבה דרומית.
נראה לי רק באתר שלהם ולא על המוצר עצמו.
נו אז איך אפשר לדעת אם מה שכותבים באתר ערבה דרומית זה באמת ערבה דרומית.ברור שלא על המוצר, זה מגיע בתפזורת ולא ארוז.
כמו שמצויין נוכרי \ חול וכו
ומי אמר שמה שמשנת יוסף ציינו ערבה דרומית זה לא נכרי?נו אז איך אפשר לדעת אם מה שכותבים באתר ערבה דרומית זה באמת ערבה דרומית.
אולי הכוונה שהבד"ץ אמרו לכם שזה מה שמשנת יוסף מוכרים?
לא נכנסתי לזה.
אלא כלפי מה שכתבו שהם לא סומכים על משנת יוסף.
אני אישית לא כ"כ סומך עליהם, ומה שמביאים ארוז שכתב חו"ל זה חו"ל בהשגחת העד"ח.
וכל הפירות והירקות שלהם שלהם הם בהשגחת העד"ח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: