דרוש מתכון שווארמה מעוף טחון, יש דבר כזה?

saralulu

משתמש מקצוען
אם זה דבר שקיים, אשמח ממש למתכון מומלץ או אפילו תיבול שונה שלא מתקבל כמו טעם של שווארמה ועדיין טעים.
תודה רבה!
 

הודיה 482

משתמש מקצוען
מחזה עוף את יכולה להכין. סוג של מוקפץ חתון לרצועות בטעם שווארמה
או בתנור בשיטה ששמים על תפו"א שתי שיפודים ושמים פרוסות מתובלות
למעלה תוקעים בצל גדול.
עוטפים בניר אפיה ונייר כסף מעמידים בתנור לאיזה שעה -שעה וחצי ואז מגלחים כמו שווארמה.
לא מטחון. זה יצא לך כמו פירורים ...
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
חצי קילו חזה עוף/הודו טחון
בצל אחד
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מטגנים בצל, כשהמחבת חמה ממש שמים את החזה עוף ואחרי 3 דק' מפרקים עם מזלג לחתיכות קצת גדולות (יותר גדול ממה שעושים בבולונז), שמים את התבלינים ומערבבים לעוד 5 דק'.

תגישי את זה עם פיתה , חומוס, טחינה, ציפס וכו'.
 

הודיה 482

משתמש מקצוען
חצי קילו חזה עוף/הודו טחון
בצל אחד
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מטגנים בצל, כשהמחבת חמה ממש שמים את החזה עוף ואחרי 3 דק' מפרקים עם מזלג לחתיכות קצת גדולות (יותר גדול ממה שעושים בבולונז), שמים את התבלינים ומערבבים לעוד 5 דק'.

תגישי את זה עם פיתה , חומוס, טחינה, ציפס וכו'.
אני עושה משהו ברעיון של בשר טחון ושמה עם צלחת חומוס (ממרח) ומעל בשר טחון.
זה מתכון נחמד אבל לא שווארמה זה יוצא כמו פירורים של קציצות..
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה משהו ברעיון של בשר טחון ושמה עם צלחת חומוס (ממרח) ומעל בשר טחון.
זה מתכון נחמד אבל לא שווארמה זה יוצא כמו פירורים של קציצות..
1. לא אמרתי שזה יצא שווארמה, אלא משהו קרוב מעוף טחון...
2. אני עושה את זה וזה לא יוצא פירורים של קציצות, יוצא חתיכות די גדולות שיש מה לנגוס בהם.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מעניין. לא ניסיתי
כנראה זה שונה מבשר טחון. בשר טחון יוצא פירורים
לא בדקתי בשר טחון, אבל את מערבבת בעדינות? את מכניסה את זה למחבת כגוש ורק אחרי צריבה ראשנית מפרקת בעדינות לגושים?
 

saralulu

משתמש מקצוען
חצי קילו חזה עוף/הודו טחון
בצל אחד
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מטגנים בצל, כשהמחבת חמה ממש שמים את החזה עוף ואחרי 3 דק' מפרקים עם מזלג לחתיכות קצת גדולות (יותר גדול ממה שעושים בבולונז), שמים את התבלינים ומערבבים לעוד 5 דק'.

תגישי את זה עם פיתה , חומוס, טחינה, ציפס וכו'.
כפית מלח זה לא מידי הרבה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה