אני עושה משהו ברעיון של בשר טחון ושמה עם צלחת חומוס (ממרח) ומעל בשר טחון.חצי קילו חזה עוף/הודו טחון
בצל אחד
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מטגנים בצל, כשהמחבת חמה ממש שמים את החזה עוף ואחרי 3 דק' מפרקים עם מזלג לחתיכות קצת גדולות (יותר גדול ממה שעושים בבולונז), שמים את התבלינים ומערבבים לעוד 5 דק'.
תגישי את זה עם פיתה , חומוס, טחינה, ציפס וכו'.
1. לא אמרתי שזה יצא שווארמה, אלא משהו קרוב מעוף טחון...אני עושה משהו ברעיון של בשר טחון ושמה עם צלחת חומוס (ממרח) ומעל בשר טחון.
זה מתכון נחמד אבל לא שווארמה זה יוצא כמו פירורים של קציצות..
מעניין. לא ניסיתי2. אני עושה את זה וזה לא יוצא פירורים של קציצות, יוצא חתיכות די גדולות שיש מה לנגוס בהם.
לא בדקתי בשר טחון, אבל את מערבבת בעדינות? את מכניסה את זה למחבת כגוש ורק אחרי צריבה ראשנית מפרקת בעדינות לגושים?מעניין. לא ניסיתי
כנראה זה שונה מבשר טחון. בשר טחון יוצא פירורים
כפית מלח זה לא מידי הרבה?חצי קילו חזה עוף/הודו טחון
בצל אחד
כפית שטוחה כמון
כפית שטוחה כורכום
כפית מלח
כפית פלפל
מטגנים בצל, כשהמחבת חמה ממש שמים את החזה עוף ואחרי 3 דק' מפרקים עם מזלג לחתיכות קצת גדולות (יותר גדול ממה שעושים בבולונז), שמים את התבלינים ומערבבים לעוד 5 דק'.
תגישי את זה עם פיתה , חומוס, טחינה, ציפס וכו'.
את יכולה לשים כמה שנראה לך ולטעום...כפית מלח זה לא מידי הרבה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: