מתוך האתר שלהם.אין כאן מקומו אבל בהזדמנות רציתי לשאול איזה הכשר יש לחלות של מאפיית עינת הנמכר בחניות יש חסד?
כנראה הם מאפיית החסד כמו אנג'ל שהפסידה בשביל הציבור החרדילמה יש מאפיות כמו אגמי ועינת שמייצרות רק לחם אם זה לא רווחי?
אם יש מאפיות שמוכרות לחם במחיר זול יותר מהמחיר המפוקח, כנראה שהם לא מפסידים.לאדוני יש הבנה בכלכלה?
אולי תואר בכלכלה?
טעית באשכול (כתוב את הטענות שלך באשכול הזה.)את מי מעניין אם אנג'ל מרוויחים או מפסידים?
יש לאנג'ל עובדים חרדיים שחוששים על עתיד הפרנסה שלהם.
לחם כמו חלב מפוקח ע"י הממשלהאם יש מאפיות שמוכרות לחם במחיר זול יותר מהמחיר המפוקח, כנראה שהם לא מפסידים.
הוא לא מוכר עוף בשקל עשרות שנים,לחם כמו חלב מפוקח ע"י הממשלה
גם רמי לוי מכר עוף בשקל..הוא הרוויח?
ואיך זה קשור לעניין?אין לי הרשאה להגיב באשכול על אנג"ל (אולי החליטו בפרוג להחרים אותי) אז אני מגיבה כאן
נראה לי שכל החרם על האנג'ל זה משהו ממש משמים שכידוע מתנהגים עם כל אחד מידה כנגד מידה
סיפר לי בעל מכולת כשפתח מכר גם אנגל וגם ברמן ויום אחד נודע לאנגל שמוכר גם את של ברמן היימו עליו שאם ימשיך להביא גם את ברמן הם יחרימו אותו ולא יספקו לו סחורה וככה הם עושים בכל הסופרים ולכן הסופרים מביאים רק אנגל
נוו אז לא מגיע להם שיחרימו אותם???
א"ב בכלכלה: יש הכנסות, ויש רווחים. זה רבע מהכנסות החברה, אבל נתח מזערי ביותר מרווחיה.כך שהחרם הזה הוא פול גז בניוטרל.כנראה הם מאפיית החסד כמו אנג'ל שהפסידה בשביל הציבור החרדי
ועכשיו ברצינות 26% מההכנסות של אנג'ל בשנה האחרונה הוא מהלחם המפוקח
ועוד יש להם הרבה מוצרים חלות מאפים. אז כנראה שזה רווחי...
צפה בקובץ המצורף 1371002
מוזר שכל הרווח שלהם יסתכם בחצי מליון שקל לשנה, זה כלוםכנראה הם מאפיית החסד כמו אנג'ל שהפסידה בשביל הציבור החרדי
ועכשיו ברצינות 26% מההכנסות של אנג'ל בשנה האחרונה הוא מהלחם המפוקח
ועוד יש להם הרבה מוצרים חלות מאפים. אז כנראה שזה רווחי...
צפה בקובץ המצורף 1371002
נניח שאכן כפי שכתבת.א"ב בכלכלה: יש הכנסות, ויש רווחים. זה רבע מהכנסות החברה, אבל נתח מזערי ביותר מרווחיה.כך שהחרם הזה הוא פול גז בניוטרל.
ובו זמנית הזכיינים טוענים שרק את הלחם הם מביאים מאנג'ל
כל הזכיינים כך טוענים או רק הזכיין האשדודי?ובו זמנית הזכיינים טוענים שרק את הלחם הם מביאים מאנג'ל
באשכול העדכונים הביאו עדויות ממספר זכיינים במגזר החרדי - ב"ב ועודכל הזכיינים כך טוענים או רק הזכיין האשדודי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: