הוא באמת קצת (משתדל להסתפק במועט...) יותר טוב מהאחרים?
פצצה של טלפון!!!!!!!!!!הוא באמת קצת (משתדל להסתפק במועט...) יותר טוב מהאחרים?
לי יש כבר שנה,
אחלה טלפון
מקשים, סוללה, שמע, בלוטות',תפריטים
מה זאת אומרת?אבל שיחה חדשה הקליטה לפעמים אפילו פחות טובה מטלפונים פשוטים הרבה יותר
בשיחה פעילה הקליטה מצויינת, אבל כשרוצים לחייג לפעמים הוא עושה כל מיני משחקים של אין קליטה, ואחרי הפעלה מחדש כן יש קליטה.מה זאת אומרת?
אתה מוזמןלמה לא קם מישהו ודואג לחרדים לפלאפון נורמלי
גם כסף גם לשם שמיים
נו....
מעניין ,לא קורה לי.בשיחה פעילה הקליטה מצויינת, אבל כשרוצים לחייג לפעמים הוא עושה כל מיני משחקים של אין קליטה, ואחרי הפעלה מחדש כן יש קליטה.
זה דווקא נכון, פשוט לא הקדשתי לזה דקת מחשבה אף פעם...המקשים אחרי כמה שבועות מתחילים קצת פחות להילחץ
אולי קשור לחברה ולאזורי הקליטה שלהמעניין ,לא קורה לי.
אז תכלס שווה לקנות אותו או לא?אולי קשור לחברה ולאזורי הקליטה שלה
זה דווקא נכון, פשוט לא הקדשתי לזה דקת מחשבה אף פעם...
היו טלפונים שהייתי יותר מרוצה מהם, אבל הוא בהחלט בסדר, אם כיום הוא פחות מ-350 הייתי משקיעה את זה, אני שילמתי עליו בערך מאה שקל יותר, וההאכזבה הייתה בהתאםאז תכלס שווה לקנות אותו או לא?
איזה?היו טלפונים שהייתי יותר מרוצה מהם
לא במחירים הנ"ל, לא כיום.איזה?
אני משיג אותו בפחות מהמחיר הנ"ל
אבל עדיין אם יש במחירים האלו משהו איכותי יותר הייתי מעדיף
אם זה רק במחשבה שניה - אז כנראה שווה... זה לא פקטוראז תכלס שווה לקנות אותו או לא?
תודה רבהאם זה רק במחשבה שניה - אז כנראה שווה... זה לא פקטור
אחלה טלפון, הכל עובד מעולה ( קצת חלש יותר אולי)
לא במחירים הנ"ל, לא כיום.
נוקיה 208 שנקנה לפני 8-10 שנים. ממנו הייתי באמת מרוצה, חוץ מזה אני לא באמת זוכרת טלפון שהייתי ממש מרוצה חוץ מה-איי כושר, אבל הוא התקלקל אחרי פחות משנה, אז לא מומלץמשתף סקר ענק על כל מכשירי דור 4, רואים בבירור שזה המכשיר הכי טוב שיש היום,
אין לי מניות אצלם ואין לי שום קשר או טובת הנאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: