אם אני רוצה לזלף קצפת מעל עוגה, בצורה מסויימת, עדיף לי בסיס עוגה יבש יחסית או שניתן לבחור גם עוגה טעימה לאח"כ?
שמתי לב שרוב העוגות המיועדות לציפוי, בבסיס שלהן מאוד יבשות
האם מישהי ניסתה להחליף את הבסיס עם עוגה טעימה יותר (שמטבע הדברים רכה יותר) ויצא לה טוב? שהקצפת לא תהרס
תודה
שמתי לב שרוב העוגות המיועדות לציפוי, בבסיס שלהן מאוד יבשות
האם מישהי ניסתה להחליף את הבסיס עם עוגה טעימה יותר (שמטבע הדברים רכה יותר) ויצא לה טוב? שהקצפת לא תהרס
תודה