ממש ממש דבר נצרך.ביננו, אצל הספרדים כמעט לא צריך שדכנים(בתור מקצוע.)
תמיד יש מישהו\מישהי שמכירים את 2 הצדדים ומציעים...
כן ולא.ביננו, אצל הספרדים כמעט לא צריך שדכנים(בתור מקצוע.)
ביננו, אצל הספרדים כמעט לא צריך שדכנים(בתור מקצוע.)
אבל אצלנו הספרדים יותר, נראה לי, או שאני טועה?!כן ולא.
לא חושבת שאצל ליטאים אין כאלו שמכירים את 2 הצדדים
זה פשוט ענין של תרבות.
זה נובע בעיקר מהקושי של חלק מהמשפחות לשלם דמי שידוך. לכן לחלק לא יהיה מי שיסכים לעבוד בחינם.אני חושבת שרובם לא על ידי שדכנים מוסמכים אלא על ידי אנשים טובים.
אצלנו, לפי מה שידוע לי אין כל חיוב (לעומת אחינו האשכנזים) לשלם דמי שדכנות, מי שרוצה, משלם כמה שהוא יכול או כמה שנקבע, פחות ממה שנהוג... או נותנים מתנה...זה נובע בעיקר מהקושי של חלק מהמשפחות לשלם דמי שידוך. לכן לחלק לא יהיה מי שיסכים לעבוד בחינם.
אבל המשפחות הספרדיות הישיבתיות או אפילו כאלה שההורים לא בוגרי ישיבות ואילו הילדים כן תפסו את הפרנציפ, חסר נורא מישהו שיבין את הניואנסים וידע לכוון סגנון.
אז כבר היום הרבה ספרדים משלמים 2000, 3000, ואפילו 4000.אצלנו, לפי מה שידוע לי אין כל חיוב (לעומת אחינו האשכנזים) לשלם דמי שדכנות, מי שרוצה, משלם כמה שהוא יכול או כמה שנקבע, פחות ממה שנהוג... או נותנים מתנה...
(אם התכוונת גם להודעה שלי, הבהרהאז כבר היום הרבה ספרדים משלמים 2000, 3000, ואפילו 4000.
ב"ה
ופותחת האשכול כנראה נמנית על הזן הזה , ומחפשת שדכנים לסגנון הזה.
כנ"ל.(אם התכוונת גם להודעה שלי, הבהרה
לא באתי להיות נגד ח"ו או משהו...
כל אחד והדעה שלו...
נכון לבחורות הצעירות.ביננו, אצל הספרדים כמעט לא צריך שדכנים(בתור מקצוע.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: