שבוע טוב! סקר קצר

באיזה נושא אתם רוצים שהמדריך יעסוק?

• שיטת הצביעה של הקומיקס

הצבעות: 25 29.1%
  • בחירת זוויות ציור, חלוקת פאנלים בעמוד, איך את מחליטה מה לעשות?

הצבעות: 25 29.1%
  • כתיבת הקומיקס

הצבעות: 15 17.4%
  • עדיף שתעלי ציורים במקום לאכול לנו את הראש

הצבעות: 21 24.4%

• סה"כ מצביעים
    86

מרים יעל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
חשבתי על זה, ונראה לי שעבר זמן מאז שהעליתי מדריך בנושא כל שהוא.
רגע... עשיתי את זה פעם?
*דקה של מבוכה*
בכל מקרה, יכול להיות שהגיע הזמן.
ובגלל שהרבה אנשים שואלים אותי על הקומיקס, אז הסקר הבא- לצערכם או לשמחתכם- יעסוק בו :)
אשמח אם תענו על הסקר ותמקדו אותי!
כמו כן אם יש לכם הצעות נוספות - תפציצו בתגובות.
שבוע מוצלח לכולם!

ronitg

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני הכי אשמח שתכתבי מה שיש לך על שמירה על הדמות לאורך הסיפור, מבחינה ציורית כמובן.
ז"א איך לשמור על אותן פרופורציות כל הזמן, על תווי הפנים וכו'
(מהנסיון שהיה לי עם קומיקס זה הקטע הכי קשה)

כבי צישינסקי

סטודיו רץ. כל אתר תותח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
D I G I T A L
הי, מה זה? מה את עושה לנו???????
נראה לך שאפשר לבחור? כבר חצי שעה אני יושבת פה ומעבירה תנקודה מאחד לשני!

מענדי בריל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אז ככה. ראשית שאפו אדיר ועצום על הנכונות להשקיע להעשיר את הזולת! כה לחי!

ולענינינו, הכי הכי חשוב לי באופן אישי, לרכוש ידע ב'איך לתסרט ולכתוב קומיקס'.
בטח, הייתי שמח לשמוע על שיטת הצביעה, וגם על החלוקה למשבצות ובחירת זוויות.

אבל ראשית: בזה יש לי לפחות הבנה מינימלית כלשהי.

שנית, והעיקר: לא זה מה שהופך קומיקס למוצלח! זה תורם, אבל זה לא הכל. תסריט נכון וכתיבה אופיינית הם אלו שנותנים לסיפור את הקצב והטון הייחודי לקומיקס (קומיקס אמיתי, לא סתם סיפור בתמונות שזה נחמד אבל ממש לא 'קומיקס'..), והאמת שלי אישית ממש חסר בזה.

ושלישית: על שיטת צביעה (בעיקר), וכנראה גם על חלוקה וזוויות, אפשר ללמוד יחסית בקלות במקומות כמו האינטרנט למשל. כתיבה ותסריט זה כבר עולם אחר, והמידע הזה נדיר.

אז נכון שכרגע תוצאות הסקר מוטות באופן חריף למגמות אחרות, אבל היי! עכשיו בחירות, וכולנו זוכרים מה סקרים באמת שווים ;):cool: אז מקווה שאצליח לשכנע אתכם. שוב, תלמדו לצבוע יפה, זה מגניב. זה לא מה שיהפוך אתכם ליוצרי קומיקס טובים! אז יאללה יאללה, תלחצו שם על הכפתור ההוא.. כן. לא, לא זה. תחתיו. יופי.! כפיים לנו. 40 מנדטים.

נערך לאחרונה ב:

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מסכימה עם עניין הכתיבה, רק שלא כ"כ הבנתי את ההגדרה...

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הייתי בטוחה שהגבתי...מסתבר שלא.
ובכן אני מסכימה לגמריי עם מענדי בריל.
כל מילה נוספת מיותרת...

מ. ברא"י

צילומימוש, הילד מדבר מהתמונה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
גופנים מיקום וכדו' או ממש מההתחלה- - -

מענדי בריל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
גופנים מיקום וכדו' או ממש מההתחלה- - -
אוי ויי.. מה גופנים מי גופנים?! כתיבה זה לא עימוד ועיצוב... כתיבה זה יצירה של דמויות, עלילה, דיאלוגים ומיזוג שלהם לתסריט אחד ברצף קומיקסי עוצר נשימה...

אבז

משתמש מקצוען

שנית, והעיקר: לא זה מה שהופך קומיקס למוצלח! זה תורם, אבל זה לא הכל. תסריט נכון וכתיבה אופיינית הם אלו שנותנים לסיפור את הקצב והטון הייחודי לקומיקס (קומיקס אמיתי, לא סתם סיפור בתמונות שזה נחמד אבל ממש לא 'קומיקס'..), והאמת שלי אישית ממש חסר בזה.

ושלישית: על שיטת צביעה (בעיקר), וכנראה גם על חלוקה וזוויות, אפשר ללמוד יחסית בקלות במקומות כמו האינטרנט למשל. כתיבה ותסריט זה כבר עולם אחר, והמידע הזה נדיר.

אז נכון שכרגע תוצאות הסקר מוטות באופן חריף למגמות אחרות, אבל היי! עכשיו בחירות, וכולנו זוכרים מה סקרים באמת שווים ;):cool: אז מקווה שאצליח לשכנע אתכם. שוב, תלמדו לצבוע יפה, זה מגניב. זה לא מה שיהפוך אתכם ליוצרי קומיקס טובים! אז יאללה יאללה, תלחצו שם על הכפתור ההוא.. כן. לא, לא זה. תחתיו. יופי.! כפיים לנו. 40 מנדטים.

אנשים!
תצביעו גם לזה...

אורי לוי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי

מסכים עם מענדי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה