כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

חגים שבועות- מלוחים. כל מה שהוא לא מתוק.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
כאן באשכול הזה ירוכזו כל מתכוני שבועות שלא עונים להגדרה עוגה/עוגיה/קינוח
או במילים אחרות כל מה שהוא לא מתוק

האשכול ישאר נעוץ עד אחרי שבועות

בחיפוש מתכון, יש לבדוק קודם שלא מופיע משהו מתאים כאן [אן בפורום בכלל] . אם לא קיים, אפשר לפתוח אשכול חדש בבקשה למתכון
 

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
בורקס פילו במילוי גבינות מלוחות
אני אוהבת להכין בורקס פילו במילוי גבינות, או לעשות ממנו שבלול פילו במילוי גבינות.
אין לי מתכון מדויק, אבל פחות או יותר, אפשר לשחק עם הגבינות ולהוסיף או לשנות לפי הטעם העיקר שיצא מילוי יחסית יציב ולא נוזלי, כדי שלא ישפך מהבורקס בזמן האפיה.

מצרכים:
חב' בצק פילו
קוטג'
גבינה בולגרית
גבינת שמנת
מלח פלפל
ביצה
להברשה:
ביצה טרופה
שומשום

הכנה: שמים בקערה קוטג', בולגרית, גבינת שמנת ומתבלים במלח ופלפל - טועמים ומתקנים תיבול, מוסיפים את הביצה, מערבבים היטב ושומרים בצד.
פורסים מלבנים באורך של כ10 ס"מ וברוחב של 5 ס"מ, או בכל גודל שרוצים, שמים מהמלית בערך כף בצד התחתי של המלבן ומגלגלים עליו בכמה סיבובים את הבצק הנותר עד לקבלת בורקס מרובע.
אפשר גם להכין שבלול - לעשות רצועות ארוכות של בצק פילו ולמלא לכל האורך ממלית הגבינה, לגלגל את הבצק כדי לסגור על הגבינות, וכשמתקבל נחש - לסובב לצורת שבלול.
מברישים בביצה, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שמזהיב יפה.
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
סתם משהו קליל שעלה לי עכשיו
זה אפילו לא מתכון
לוקחת מלוואח, חותכת למשולשים כמו פיצה
ממלאה כל משולש בגבינת חרמון
מגלגלת לרוגלך
ואופה
זה טעיםםם!!

אותו רעיון במילוי אריסה- נשנוש טעים ומשמין!!
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
פיציות, לא נראה לי שצריך מתכון-מנת הדגל של הילדים שלי בשבועות, אני מכינה את זה רק אז...
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עלי פילו עם קטשופ וגבינ"צ, מעל קצח ושומשום.
לא חושבת שצריך מתכון, אבל רושמת כל אופן
שמים 2 עלי פילו אחד על השני, חותכים למלבנים, מורחים במעט שמן, ממלאים בקטשופ, וגבינ"צ, מגלגלים, מורחים מעל שמן, מפזרים שומשום וקצח ולתנור לזמן קצר
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אצבעות פילו במלית בטטה וגבינות.
אין. דברים. כאלה.
אחד המתכונים הטובים שהכנתי. איזון טעמים מצוין ומסקרן. ממליצה בחום.
(את הפרמזן ניתן להמיר בגבינת עמק ואת הטימין הטרי בחצי כפית טימין יבש).
אם מחממים על פלטה, יש לחמם בכלי לא מכוסה.
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מוזר שזה חסום. לי זה פתוח בנתיב וגם בנטפרי.
אפשר לבקש שיפתחו.
אני בנטפרי קהילות - ואתרי מתכונים חסומים באופן קטגורי
ניתן לבקש ספציפית על אתר והם פותחים לזמן מסוים, אבל לא נשאר לי הרבה נקודות כרגע...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מתכון שפרסמתי כבר בעבר כאן בפורום.
טעים בצורה לא יאמנת ומשמין באותה מידה.
מתכון של נירה רוסו עם מעט שינויים של אמא שלי.

בואיקוס - לחמניות גבינה בלקניות
100 גר' חמאה קרה
חצי קילוגרם קמח תופח
1/3 כוס שמן
250 גר' (מיכל) גבינת קוטג'
200 מ"ל (מיכל) שמנת חמוצה
2 ביצים
250 גר' גבינה בולגרית מפוררת

מעבדים חמאה עם קמח במעבד מזון רק עד לקבלת פירורים אחידים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת בצק דביק
בידים רטובות מכדררים עיגולים בגודל אגוז מלך ומניחים בתבנית
אופים בחום 180 מעלות כ50 דק' או עד שמזהיב.
 

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה את המתכון הזה בצורת בייגלס כל שנה
מוצלח!!!!!!!!!
תנסו, וספרו איך יצא :)

לחמניות גבינה (בואיקוס):

3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
200 גר' מרגרינה או חמאה
1 ביצה
1 גביע יוגורט
250 גר' גבינה בולגרית מפוררת
200 גר' גבינת קצ'קבל מגוררת (אפשר להחליף בגבינה צהובה, מוצרלה או כל גבינה מלוחה)
150 גר' גבינה לבנה 9%
מעט מלח

לשים את כל החומרים יחד לבצק. מניחים במקרר לשעה.
יוצרים כדורים, או בייגל מסדרים בתבנית עם רווחים די גדולים. מברישים כל כדור בביצה ומפזרים שומשום. אופים כ-20 דקות בחום גבוה עד להזהבה.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
מתכון שהעלו כאן הרבה פעמים
אבל עם מילויים שונים:

2 כוסות קמח
1/2 כוס מים רותחים
כפית מחוקה מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כפית אבקת אפיה.

את הבצק אתם בטח מכירים
ראיתי את זה בוראיציה מתוקה ומלוחה
קמח לבן או מלא

קבלו שלוש רעיונות לשימוש בבצק הזה שמתאימים לארוחות חלביות:
1. לשטוח שכבה דקה על תבנית עגולה קטנה
ולשים מעל בצל מאודה עם פטירות, ביצים, מלח ופלפל שחור. ניתן להוסיף גם קוטג' ואז נהיה חלבי ומשודרג.
2. לשטוח כנ"ל בתבנית חד פעמית עגולה קטנה
ולשים מעל: חצילים מאודים, בצל מטוגן, ביצים מלח ופלפל ולהטביע בתוכו פרוסות פלפל אדום וצהוב דקיקיות.
3. לרדד לשכבה דקה
ולמלא בגבינה לבנה עם מלח, פלפל, וקוביות זיתים קטנות וביצה.
לסגור ולאפות.

ויש לכם שלוש אפים נהדרים!
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מתכון שהעלו כאן הרבה פעמים
אבל עם מילויים שונים:

2 כוסות קמח
1/2 כוס מים רותחים
כפית מחוקה מלח
1/2 כוס שמן
1/2 כפית אבקת אפיה.

את הבצק אתם בטח מכירים
ראיתי את זה בוראיציה מתוקה ומלוחה
קמח לבן או מלא

קבלו שלוש רעיונות לשימוש בבצק הזה שמתאימים לארוחות חלביות:
1. לשטוח שכבה דקה על תבנית עגולה קטנה
ולשים מעל בצל מאודה עם פטירות, ביצים, מלח ופלפל שחור. ניתן להוסיף גם קוטג' ואז נהיה חלבי ומשודרג.
2. לשטוח כנ"ל בתבנית חד פעמית עגולה קטנה
ולשים מעל: חצילים מאודים, בצל מטוגן, ביצים מלח ופלפל ולהטביע בתוכו פרוסות פלפל אדום וצהוב דקיקיות.
3. לרדד לשכבה דקה
ולמלא בגבינה לבנה עם מלח, פלפל, וקוביות זיתים קטנות וביצה.
לסגור ולאפות.

ויש לכם שלוש אפים נהדרים!
זה יוצא כמו סוג של קיש?
מעל לא צריך לשים איזה משהו?
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
לא צריך לשים כלום
אפשר לפזר מעט שומשום
או שבבי בצל

אבל לא חובה
זה מתגבש ונחתך נהדר!
 

zip u

משתמש צעיר
אצבעות פילו במלית בטטה וגבינות.
אין. דברים. כאלה.
אחד המתכונים הטובים שהכנתי. איזון טעמים מצוין ומסקרן. ממליצה בחום.
(את הפרמזן ניתן להמיר בגבינת עמק ואת הטימין הטרי בחצי כפית טימין יבש).
אם מחממים על פלטה, יש לחמם בכלי לא מכוסה.

יש מצב שאת מעתיקה את המתכון? חסום לי
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה