~נעמי~
עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
•
אז בעקבות ההמלצות כאן השתדרגתי לQ7 אחרי 12 שנים עם נוקיה 208
ויש לי כמה שאלות בוערות:
1. איך שומרים מספר תוך כדי שיחת טלפון? כמה שניסיתי לא הלך!! צריך לחזור לדף ועט?
2. מההטענה השניה של הפלאפון הוא לא מראה הטענה מלאה על המסך, אין הודעה שההטענה הושלמה אין הודעה שהולך להגמר הסוללה פתאום הוא נכבה- האם זה תקין? או לחזור לחנות?
3. שליפת איש קשר תוך כדי שיחה מסורבל לראות את המספר של האיש קשר, יש לזה פתרון?
4. איך מכניסים צלצלוים -רינגטונים חדשים? זתם לזרוק אותם בתוך הסים? (ראיתי כאן שרשור להורדה)
5. כנ"ל איך משתמשים באופציית הנגן האם זה הולך עם תיקיות או כל מה שזרוק בתוך הסים הוא יכול לנגן?
6. תזכורות בלוח שנה יש אפשרות לשנות את הברירת מחדל שיצלצל בזמן הפגישה לצלצול שעה קודם? ולפעמים כשאני מכניסה משהו חדש הוא נותן לי תאריך יום הלאה, אני כל הזמן צריכה לבדוק שגם אם אני עומדת על התאריך הוא באמת נותן את התאריך- מה עושים?
עד כאן בנתיים
על החתום - מתקשה מאד להתרגל
ויש לי כמה שאלות בוערות:
1. איך שומרים מספר תוך כדי שיחת טלפון? כמה שניסיתי לא הלך!! צריך לחזור לדף ועט?
2. מההטענה השניה של הפלאפון הוא לא מראה הטענה מלאה על המסך, אין הודעה שההטענה הושלמה אין הודעה שהולך להגמר הסוללה פתאום הוא נכבה- האם זה תקין? או לחזור לחנות?
3. שליפת איש קשר תוך כדי שיחה מסורבל לראות את המספר של האיש קשר, יש לזה פתרון?
4. איך מכניסים צלצלוים -רינגטונים חדשים? זתם לזרוק אותם בתוך הסים? (ראיתי כאן שרשור להורדה)
5. כנ"ל איך משתמשים באופציית הנגן האם זה הולך עם תיקיות או כל מה שזרוק בתוך הסים הוא יכול לנגן?
6. תזכורות בלוח שנה יש אפשרות לשנות את הברירת מחדל שיצלצל בזמן הפגישה לצלצול שעה קודם? ולפעמים כשאני מכניסה משהו חדש הוא נותן לי תאריך יום הלאה, אני כל הזמן צריכה לבדוק שגם אם אני עומדת על התאריך הוא באמת נותן את התאריך- מה עושים?
עד כאן בנתיים
על החתום - מתקשה מאד להתרגל