שאלה

הפסקת אש

משתמש רשום
אני רוצה לקנות מחשב. בע"ה, התכנון שלי לעתיד הלא רחוק הוא לקנות סוף סוף גם לוח גרפי נחמד ולא יקר מדי ולנסות קצת ציור ממוחשב.
(אני מתארת לעצמי שכמה אנשים פה מתעצבנים עכשיו, אבל לא מצאתי תשובה לשאלות האלו באשכולות אחרים :( )

2 שאלות:
א. שווה לקנות לוח גרפי אם אני לא הולכת ללמוד בינתיים, אלא רק מנסה בעצמי?
ב. לכאורה אני צריכה להתחשב בזה בקניה של המחשב עכשיו. לאילו פרטים צריך לשים לב במיוחד?

תודה רבה מראש!

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
א',
יש לוחות גרפיים די זולים ביד שנייה. אפשר גם לנסות לשכור. לא יודע איפה אבל קיים.
ב',
לא ממש משנה עצם הלוח גרפי, רק שיהיה מחשב שמתאים לגרפיקה קלה עד בינונית, לאמור שפוטושופ ירוץ בקבצים גדולים.

נינה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני השתמשתי עם לוח גרפי הרבה לפני שלמדתי מקצועי - כשלמדתי היה לי שליטה מלאה על העט, שווה

הפסקת אש

משתמש רשום
תודה רבה!

רק, אני ממש לא מבינה בזה עדיין... מה אני צריכה במחשב שיתאים לגרפיקה קלה עד בינונית?

מרגישה בורה לגמרי...

אבימי

מנהל קהילת איור
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
אם תמצאי משהו עם ram 8 וכונן sdd (לא גדול) עדיף - אך השאר בסדר גמור.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה