loving music
משתמש מקצוען
יש כזה דבר להוסיף רדיו לנגן שבמקור מגיע בלי? (דגם שמגיע ב-2אופציות = עם ובלי, ובטעות הוזמן בלי, ומסובך להחליף..)
תודה רבה מאד
תודה רבה מאד
הזמנת מהחברה?נגן טייני סמארטבס, סאמויקס
יש מושג?
לא הזמנתי צהחברההזמנת מהחברה?
כי כמעט כל נגן של סמאוויקס שיש אפשרות לרדיו, יש חנויות מוסמכות שצורבות גירסאות.
התכוונתי לשאול אם זה סאמוויקס או הנגן עצמו מאלי אקספרס...אגב זה נגן שיש אותו בגירסה עם רדיו, ככה שאני מניחה שיש אפשרות לעדכון גירסה, אני רק לא יודעת איך...
לא, הם לא מפיצים את הגרסאות שלהם.עקרונית זה סאמויקס, לא אלי אקספרס
ואני אבדוק, תודה
אין שום אפשרות להוריד איזה עדכון?
אין איזה משהו לסאמויקס?
לא, הם לא מפיצים את הגרסאות שלהם.
בכ"מ, תבדקי בחנות שמוכרת את הנגן הזה עם רדיו.
ממש לא, יכול להייות שאתה מתבלבל עם דוקו.( או שזה בנגנים מסוימים בסאמוויקסהנגנים של סאמויקס ללא רדיו יש להם את ההכשר "מנותק"
ואי אפשר להוסיף להם רדיו - היות והם עברו הכשרה וניתוק פיזי של הרדיו
ודרך אגב הם הנגנים היחידים בשוק שהם באמת כשרים וללא אופציה לעדכן גרסה ולהכניס רדיו
ולא כמו בשאר הנגנים ללא רדיו - שאפשר לעדכן גרסה ולהוסיף רדיו
הנגנים של סאמויקס ללא רדיו יש להם את ההכשר "מנותק"
ואי אפשר להוסיף להם רדיו - היות והם עברו הכשרה וניתוק פיזי של הרדיו
ודרך אגב הם הנגנים היחידים בשוק שהם באמת כשרים וללא אופציה לעדכן גרסה ולהכניס רדיו
ולא כמו בשאר הנגנים ללא רדיו - שאפשר לעדכן גרסה ולהוסיף רדיו
האמת שזו בדיוק הנקודה שלא היה לי מושג בה וזה מה שהתכוונתי לשאול - האם זה הבדל פיזיממש לא, יכול להייות שאתה מתבלבל עם דוקו.( או שזה בנגנים מסוימים בסאמוויקס
איזה חנות קנית?האמת שזו בדיוק הנקודה שלא היה לי מושג בה וזה מה שהתכוונתי לשאול - האם זה הבדל פיזי
מחלויקעס?
כאןאיזה חנות קנית?
שהנגן נפתח, כתוב מנותק בלי רדיו?
אהההההממממשהנגן נפתח, כתוב מנותק בלי רדיו?
בכל מקרה 90% שאפשרי להחליף גרסה. ( עד שזה יגיע, תבררי באזור שלך איפה יש חנויות שמוכרות את זה.)אהההההממממ
עוד לא הגיע......
דיברתי עכשיו עם משהו שעוסק בקשוחות של סאמויקס, ומחר תהיה לו תשובה אם אפשר.אהההההממממ
עוד לא הגיע......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: