דרוש מידע שאלה לצלמים שפה....

שירה קיי אולפנים

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
קניתי מצלמת קנון 5D ואני רוצה לקנות עדשה איזה עדשה אתם ממליצים לי????? [לא משנה הכסף לצורך צילומיי חוץ]
באופן כללי כל עדשה מתחברת וטובה למצלמת קנון הנ"ל????

תודה רבה!!!!!!!!!!

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עדשה 70-200 של קנון עם צמצם 2.8
תוכלי למצוא אותה סביב 3500/4000 ביד 2
חשוב לדעת אבל שהיא עדשה מאוד כבדה !

Canon EF 70-200mm f/2.8L IS III USM​

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עוד עדשה מאוד פופולרית לצילומי חוץ וזולה
סביב 1500 שח חדשה

‏עדשה Canon EF 85mm f/1.8 USM​

תתתתת

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
קניתי מצלמת קנון 5D ואני רוצה לקנות עדשה איזה עדשה אתם ממליצים לי????? [לא משנה הכסף לצורך צילומיי חוץ]
באופן כללי כל עדשה מתחברת וטובה למצלמת קנון הנ"ל????

תודה רבה!!!!!!!!!!

המממ.....
לדעתי הבלתי קובעת את עושה טעות !!

להשקיע היום אלפי שקלים בעדשות למצלמות
Dslr
זאת טעות !!!

העולם הולך לכיוון מצלמות החסרות מראה ובעוד 3-4 שנים
לא יהיה לך מה לעשות עם הציוד
של ה-
DSLR ים
המחיר שלהם ירד למחיר אפסי כי אנשים יקנו יד שניה רק חסרות מראה שכבר היום יש יותר ויותר יד שניה מהן

במקומך במקום להשקיע בעדשות למצלמה שקנית הייתי מוכר את המצלמה וקונה במקומה מצלמה חסרת מראה פלוס עדשות מתאימות
בהצלחה :)

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חולקת עליך,
המון צלמים אכן עוברים למירורלס, אבל אחרי שהשקיעו בעדשות ל DSLR, קונים מתאם לעדשות, וכל העדשות מתחברות למצלמות מירורלס
גם החברות מבינות שאנשים השקיעו הון בציוד צילום, ולא כ"כ מהר ילכו וישקיעו שוב בעדשות חדשות. ולכן עשו את המתאם.
העדשות של מירורלס יקרות בהרבה מעדשות DSLR, ויש צלמים שמלכתחילה קונים עדשות DSLR עם מתאם, כדי לחסוך עלויות.
אגב, לפי השאלה נראה שלא מדובר בצלמת מקצועית, אלא יותר משהו חובבני. אז למה להשקיע במירורלס?

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
חולקת עליך,
המון צלמים אכן עוברים למירורלס, אבל אחרי שהשקיעו בעדשות ל DSLR, קונים מתאם לעדשות, וכל העדשות מתחברות למצלמות מירורלס
גם החברות מבינות שאנשים השקיעו הון בציוד צילום, ולא כ"כ מהר ילכו וישקיעו שוב בעדשות חדשות. ולכן עשו את המתאם.
העדשות של מירורלס יקרות בהרבה מעדשות DSLR, ויש צלמים שמלכתחילה קונים עדשות DSLR עם מתאם, כדי לחסוך עלויות.
אגב, לפי השאלה נראה שלא מדובר בצלמת מקצועית, אלא יותר משהו חובבני. אז למה להשקיע במירורלס?

זכותך לחלוק :)

נדבר בעוד 2-3 שנים ונראה מי צדק

דבר נוסף העדשות של המירורלס
קטנות וקומפקטיות לעומת הדי אס אל אר ואיכותיות יותר
המצלמות קטנות יותר וקלות יותר ונוחות יותר לנשיאה

עוד דבר משיחה עם חברים קנוניסטים שעברו למירורלס ומשתמשים במתאם נאמר לי שלא הכל עובד חלק עם המתאם
ויש לא מעט בעיות של התאמה

דעתי מי שיכול להתפטר מכל מה שקשור לדי אס אל אר מומלץ שיעשה את זה הכי מהר שאפשר
כל עוד אפשר לקבל על הציוד מחיר סביר

לגבי השואלת זה לא משנה אם היא מקצועית או לא זה משנה מה היא רוצה לקנות
ואם היא רוצה לקנות מצלמה עם גוף נפרד מהעדשות עדיף שתקנה מירורלס ולא דיאסאלאר

זאת דעתי ומי שחושב אחרת סבבה , זכותו :)

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני נמצאת בכמה קבוצות וואטסאפ של צלמות, ודיברו על הנושא הרבה פעמים. הרוב הגדול של הצלמות נשארו עם העדשות שהיו להן, וטוענות שהן לא מתכוונות לעבור כרגע לעדשות מירורלס בגלל המחיר היקר. אולי בהמשך המחירים יתאזנו קצת והדעות ישתנו.
לדעתי, אם בן אדם לא מתפרנס ממקצוע הצילום, לא הוגן להציע לו להשקיע בציוד יקר. וכצלם, אתה יודע כמה מצלמה מקצועית ועדשות - הן יקרות. אבל אם אתה מתפרנס מזה, שווה להשקיע כי בסופו של דבר זה יחזיר את עצמו.
אבל בן אדם שלא עוסק בזה, אין לו מאיפה להחזיר את זה. וגם צלמים מתחילים, שעדיין לא יודעים כמה ואיך יתפרנסו, לדעתי שווה להשקיע קודם כל בציוד איכותי אבל לא הכי יקר, ורק כשבאמת מתפרנסים מזה, אפשר להשתדרג.
השואלת אמרה שהיא כבר קנתה מצלמה 5D, כך שבכל מקרה המלצה על מירורלס לא יעזור לה.

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני נמצאת בכמה קבוצות וואטסאפ של צלמות, ודיברו על הנושא הרבה פעמים. הרוב הגדול של הצלמות נשארו עם העדשות שהיו להן, וטוענות שהן לא מתכוונות לעבור כרגע לעדשות מירורלס בגלל המחיר היקר. אולי בהמשך המחירים יתאזנו קצת והדעות ישתנו.
לדעתי, אם בן אדם לא מתפרנס ממקצוע הצילום, לא הוגן להציע לו להשקיע בציוד יקר. וכצלם, אתה יודע כמה מצלמה מקצועית ועדשות - הן יקרות. אבל אם אתה מתפרנס מזה, שווה להשקיע כי בסופו של דבר זה יחזיר את עצמו.
אבל בן אדם שלא עוסק בזה, אין לו מאיפה להחזיר את זה. וגם צלמים מתחילים, שעדיין לא יודעים כמה ואיך יתפרנסו, לדעתי שווה להשקיע קודם כל בציוד איכותי אבל לא הכי יקר, ורק כשבאמת מתפרנסים מזה, אפשר להשתדרג.
השואלת אמרה שהיא כבר קנתה מצלמה 5D, כך שבכל מקרה המלצה על מירורלס לא יעזור לה.

את כנראה נמצאת בקבוצות של חרדיות שחושבות כמוך ומדברות
מפוזיציה

לא יודע כמה זמן את בתחום וכמה תהפוכות היו בצילום ממתי שהתחלת לצלם

אני מצלם מ 2003 וזוכר איך
צלמי הפילם לעגו לאלה שאמרו להם שכל הציוד היקר שלהם לא יהיה שווה כלום כי כולם יעברו לדיגיטליות
וזה מה שהיה

הרבה נטשו את התחום כי לא מכרו בזמן וכבר לא היה להם כסף לקנות שוב ציוד יקר דיגיטלי כי על הציוד של הפילים היקר שלהם אף אחד לא היה מוכן לשלם אפילו לא שקל

אז תגידי שמעבר מפילים לדיגיטלי לא דומה למעבר מדיגיטלי לדיגיטלי זה נכון ולא נכון

מי שעובד בזה כמקצוע ימצא את עצמו מהר מחוץ למשחק אם לא יתעדכן ויעבור למירורלס

כי מי שיעשה אירוע יראה צלמת מסתובבת עם ציוד ישן ומצלמה בגודל של בלוק ועדשות בגודל של טיל בליסטי
לעומת צלמת שתסתובב עם מצלמת מירורלס החדשה יגיד לעצמו זאת מיושנת
וכנראה גם לא ככ מצליחה כי עובדה שאין לה כסף לשדרג את הציוד נזמין את בעלת המירורלס המשוכללת
ככה זה עובד פסיכולוגית
וככה אותן אלה שלא השתדרגו בזמן יצאו מהמערכת ולא יהיה להם מה לעשות עם הציוד כי אף אחד לא יקנה אותו ולא משנה כמה משוכלל יהיה

דבר נוסף העדשות של המירורלס לא כאלה יקרות

דבר נוסף מה קשור עניין של הוגן או לא הוגן לגבי מה שהצעתי ,
אני מכריח מישהו לקנות מירורלס ?
אני אומר את דעתי על סמך הנסיון שלי
מי שרוצה שיקח את העצה שלי
מי שלא רוצה ,
שיקח את העצה שלך ונראה עוד 3 שנים מי צדק

ומה קשור אם הקונה מתפרנסת מזה או לא מתפרנסת מזה
אם היא לא מתפרנסת מצילום היא מתפרנסת ממשהו אחר
ובזה היא תשדרג את עצמה
מה משנה מאיפה מגיע הכסף לשדרוג
זאת שתקנה עכשיו מירורלס
תוכל בעוד 3 שנים למכור אותה ותקבל מחיר הוגן למצלמה יד 2 בת 3 שנים ותוכל לשדרג למירורלס משוכללת יותאר אם תרצה
וזאת שקונה עכשיו דיאסאל אר
לא תוכל לשדרג מהכסף של מכירת הציוד כי לא יהיו לו קונים בעוד 3 שנים

זאת שקנתה את ה 5g
העצה שלי שתמכור כמה שיותר מהר ותעבור לגמרי למירורלס
גם מצלמה וגם עדשות לפני שיהיה מאוחר מדי

זאת דעתי ונתראה עוד 3 שנים בע"ה ונראה מי צדק :)

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כל מה שאתה אומר הוא חכם ונכון, ואתה צודק.
אבל עדיין אני לא מסכימה עם ההמלצה ללכת על ציוד יקר יותר - למישהו שבכלל לא מתפרנס מזה.
למה?
אם היא לא עושה אירועים, למי אכפת אם המצלמה היא לא מהדגמים החדשים? הרי כמו שאמרת, המעבר הוא לא כמו המעבר מהפילם, שאין היום כמעט מה לעשות עם מצלמה שכזאת. עם ה DSLR עדיין יוכלו להשתמש ולהנות ממנו, גם כשהרוב יעבור למירורלס.
אבל עזוב, אתה מנוסה יותר ממני. לא אתווכח איתך - כי בעיניי נסיון חיים יש לו משמעות רבה.

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם היא לא עושה אירועים, למי אכפת אם המצלמה היא לא מהדגמים החדשים?

לה איכפת !
היא בעוד שנתיים תרצה להתקדם למצלמה משוכללת יותר ולא תוכל להשתמש בכסף שתקבל על הציוד הישן שלא יהיה לו דורש
לעומת זאת אם היא תקנה עכשיו
מירורלס אפילו יד שניה יהיה לזה דורש גם בעוד שנתיים ותןכל לממן את החדשה עם חלק ממה שתקבל על המירורלס הישנה

לא כל דבר בחיים זה אם מתפרנסים או לא מתפרנסים מזה

נראה לי שהנושא מוצה אלא אם את מתעקשת להגיד את המילה האחרונה אז אני אכבד את זה :)

.

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לה איכפת !
היא בעוד שנתיים תרצה להתקדם למצלמה משוכללת יותר ולא תוכל להשתמש בכסף שתקבל על הציוד הישן שלא יהיה לו דורש
לעומת זאת אם היא תקנה עכשיו
מירורלס אפילו יד שניה יהיה לזה דורש גם בעוד שנתיים ותןכל לממן את החדשה עם חלק ממה שתקבל על המירורלס הישנה

לא כל דבר בחיים זה אם מתפרנסים או לא מתפרנסים מזה

נראה לי שהנושא מוצה אלא אם את מתעקשת להגיד את המילה האחרונה אז אני אכבד את זה :)

.
שכנעת אותי.
כמה זמן אתה חושב שעוד נוכל למכור ציוד DSLR במחיר שווה?
[אני רוצה לדעת לגבי הציוד שיש לי]

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שכנעת אותי.
כמה זמן אתה חושב שעוד נוכל למכור ציוד DSLR במחיר שווה?
[אני רוצה לדעת לגבי הציוד שיש לי]

אני לא פה כדי לשכנע רק להגיד
את דעתי ושכל אחד יעשה מה שמבין :)
לגבי כמה זמן קשה לדעת יכול להיות מהר מאוד ויכול להיות קצת יותר
אני ברגע שהחלטתי שזה מה שאני עושה לא חיכיתי
זה להפסיד קצת עכשיו או להפסיד הרבה אחר כך
אין מה לעשות בעולם הצילום לפעמים יש תקופות של קפיצה
מדור לדור וצריך לקבל החלטה
קשה ומשם לא להסתכל אחורה
גם אם לא מיד נוכל לקנות את כל הציוד שהיינו רוצים לקנות תמיד אפשר להשלים אותו במשך הזמן
שיהיה בהצלחה :)

אלעדית

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
האם מצלמה כזו שווה:
מצלמה דיגיטלית של Canon 16 מגה פיקסל. לבת מצוה?

אולי מעניין אותך גם...