נכתב ע"י dovsafsel;2242501:שאני רואה איזה פונט לא מוכר אני יעשה הכל כדי לזהותו?
שאני רואה איזה רעיון מבריק, מענוניין לדעת איך נעשה?
להתעמק בספרים ובכריכות או בפונטים?
נכתב ע"י EPaP;2242567:אני מנתחת מבחינה עיצובית מה אהבתי
ופחות מבחינה פרקטית - טכנית של "איך עשו את זה"
כי בתכלס, אני אף פעם לא משתמשת במה שאהבתי ביצירה עצמה
אלא במסקנות שהסקנתי לגבי העיצוב.
ואז מה שיוצא לי זה יצירה שונה.
ההבדל בין העתקה להשראה...
מעניין מה היה קורה אם היית מתפלל עם הסידורים שDMD עורך...
היית חושב גם עם איזה סקריפטים הוא עשה כל דבר...
נכתב ע"י 5127109;2243491:כן, הסקריפטים גם הם חלק מהענין. כבר אמר משהו שהרעיונות הטובים שלו באים בשמונה עשרה...
ולפ"ז מיושב..
נכתב ע"י 5127109;2242613:ככה עושים - עד שמשתגעים לגמרי - ואז לוקחים את זה באיזי.
עומדים שעות מול לוח מודעות, לראות את הפונטים והאפקטים, האם זה פ"ש או אילוס וכו',
עד כדי כך שפעם משהו ראה אותי ואומר לי: "מה כל כך יכול לענין אותך במודעה על ערב התרמה לנשות קרטשנף?".
בהתחלה לא יכולתי להתפלל בסידורים חדשים מרוב מחשבות על העימוד והפונטים והמרוחים ולמה הוא עשה כך וכו' ועד היום אני מאוד בררן בזה מהסיבה הזו.
נכתב ע"י דג מלוח;2243527:כן, זאת הבעיה של המעמדים...
במקום לחשוב ב'ונתנה תוקף' על 'מי יחיה ומי ימות', מתעצבנים על המעמד שעשה שם 'יתומים ואלמנות'....
נכתב ע"י EPaP;2244727:שמעתי פעם מעורך סרטים ידוע ש"כמו שעימוד של ספר שקוף כך עריכת סרט צריכה להיות שקופה"
עימוד של ספר צריך להיות שקוף, שהרי הספר הוא לקריאה ולהתעסקות בתוכן
ואם הקורא מתמקד בפן העיצובי- או הביצועי- משמע שהמעצב לא השיג את מטרתו-
להנגיש ספר קריא ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: