כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מאפים שאלה לגבי לחמניות מקמח כוסמין

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
קמח כוסמין 100%, זה נכון לערבב אותו עם קמח לבן,
ביחס של 2/3 כוסמין ו1/3 לבן?
אשמח לדעת עם זה מעשי
תודה רבה
 

z20

משתמש רשום
אני מכינה לחמניות מקמח כוסמין 100% בלי לערבב עם קמח לבן
קמח כוסמין יותר נעים וקל מקמח מלא
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ושאר המצרכים הם באותו יחס כמו בקמח לבן?
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
כן , השאלה היא עבור משפחה שתמיד אוכלים קמח לבן ואני רוצה להכניס את המלא בעדינות ובהדרגה
 

z20

משתמש רשום
ושאר המצרכים הם באותו יחס כמו בקמח לבן?
לא בדיוק...
שמה 3 כפות שמרים
כוס שמן (ח"פ קרה)
3 כוסות מים בערך (ח"פ קרה)
כף מלח
3/4 כוס סוכר (חום)
מערבבת סוכר, שמרים וקמח
מוסיפה שמן ואחכ מים
בסוף מוסיפה מלח
אחרי שהבצק מתאחד מנמיכה מהירות של המיקסר ולשה 8-10 דק' על מהירות נמוכה
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תודה רבה,
נשתדל לשתף איך יצא
 

זהבית87

משתמש מקצוען
כן , השאלה היא עבור משפחה שתמיד אוכלים קמח לבן ואני רוצה להכניס את המלא בעדינות ובהדרגה

ממליצה לך להשתמש בקמח כוסמין 80% איכותי
הלחמניות יוצאת ממש בהירות, רכות ואווריריות
ולא מעורב בהן קמח חיטה/כוסמין לבן

(להשתמש במתכון רגיל כמו קמח חיטה לבן)
 

I) AM)

משתמש מקצוען
אשמח למתכון מוצלח של לחמניות כוסמין.
תודה
לחמניות טעימות( אפשר כמובן לשחק עם סוגי הקמח איך שרוצים)

1 קילו קמח כוסמין 80 אחוז(או 2 כוסות קמח כוסמין 100 אחוז+ 5 ושליש כוס קמח לבן)
2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס סוכר( אפשר להפחית לשליש)
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
1/2 כוס שמן

-ללוש ולהתפיח שעה. לחלק ל34 עיגולים
טיפ ללחמניות אווריריות במיוחד: לרדד כל עיגול לריבוע, להרים ולקפל את כל הצלעות אחורה בצורה כזו שישאר אויר בתוך העיגול של הלחמניה(נראה קצת כמו פטריה)
-להתפיח שוב. לאפות 15 דקות על 180 מעלות
-ללחמניות שום: לטחון בבלנדר מוט 2 שיני שום, 3/4 כוס שמן רגיל/זית, כפית אורגנו וכפית זעתר, ולמרוח על הלחמניות מיד ביציאתן מהתנור
 

אל תעזבי ידיים

משתמש פעיל
לחמניות טעימות( אפשר כמובן לשחק עם סוגי הקמח איך שרוצים)

1 קילו קמח כוסמין 80 אחוז(או 2 כוסות קמח כוסמין 100 אחוז+ 5 ושליש כוס קמח לבן)
2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס סוכר( אפשר להפחית לשליש)
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
1/2 כוס שמן

-ללוש ולהתפיח שעה. לחלק ל34 עיגולים
טיפ ללחמניות אווריריות במיוחד: לרדד כל עיגול לריבוע, להרים ולקפל את כל הצלעות אחורה בצורה כזו שישאר אויר בתוך העיגול של הלחמניה(נראה קצת כמו פטריה)
-להתפיח שוב. לאפות 15 דקות על 180 מעלות
-ללחמניות שום: לטחון בבלנדר מוט 2 שיני שום, 3/4 כוס שמן רגיל/זית, כפית אורגנו וכפית זעתר, ולמרוח על הלחמניות מיד ביציאתן מהתנור
תודה רבה רבה.
אפשר להשתמש רק בכוסמין 100%?
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ממליצה לך להשתמש בקמח כוסמין 80% איכותי
הלחמניות יוצאת ממש בהירות, רכות ואווריריות
ולא מעורב בהן קמח חיטה/כוסמין לבן

(להשתמש במתכון רגיל כמו קמח חיטה לבן)
אשמח להסבר קצר מה המשמעות של כל האחוזים האלו?
 

זהבית87

משתמש מקצוען
אשמח להסבר קצר מה המשמעות של כל האחוזים האלו?

יש קמח כוסמין ויש קמח חיטה

קמח 100% (חיטה או כוסמין) הוא קמח שטחנו בו את כל הגרעין בשלמותו
קמח 80% הוא קמח שהוציאו ממנו חלק מהגרעין (הוא מכיל רק 80% מהגרעין), ולכן מתקבל מאפה יותר בהיר ואוורירי
קמח לבן הוא קמח שהוציאו ממנו את כל הטוב והבריא..
 

riki18

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
כן , השאלה היא עבור משפחה שתמיד אוכלים קמח לבן ואני רוצה להכניס את המלא בעדינות ובהדרגה
היחס שרשמת הוא ממש כבד ולא הדרגתי

אז קודם כל אפשר פשוט להכין רק מכוסמין 80%, שיש חברות שהוא מרגיש ממש כמו לבן לטעמי, וכולם אמורים לאהוב.. (רובינפלד ושטיבל- הכי לדעתי!) ו80 אחוז זה בריא מאד!

אני בבית מכינה קילו 80, וכוס אחת מה80 מחליפה ב100 אחוז, שיהיה יותר משביע ובריא
זו כמות קטנה שלא מידי מכבידה.
להכין רק מ100 אחוז נשמע לי כבד נוראא
 

דינה טוטיאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
טוב הבנתי את הרעיון,
ממש אהבתי שאפשר להכין כל דבר שהכנו עד היום עם הקמח הזה,
כמו שכתבתי אני מתחילה בהדרגה, אז ללחמניות לא הגעתי היום אבל הכנו פנקייקים,
תקשיבו אף אחד לא שם לב לשום דבר :p;)

יש תמונה, אז חייב מתכון (נהלים וכזה)

1/2 1 כוס קמח (אני מכפילה את הכמויות, אז 3 כוסות = כוס וחצי קמח כוסמין 100% וכוס וחצי קמח לבן)
2 ביצים ****** 1/4 1 כוס חלב ****** 3 כפות שמן ******* כף תמצית וניל ********** כף אבקת אפיה *****
מעט חמאה ***** 3 כפות סוכר

מערבבים עם מקצף או בלנדר מוט (זה טוב נגד גושים)
ויוצקים למחבת חמה
בתאבון, ותודה על כל העזרה וההכוונה
 

קבצים מצורפים

  • DSC06363.JPG
    DSC06363.JPG
    2.8 MB · צפיות: 19
  • DSC06364.JPG
    DSC06364.JPG
    2.6 MB · צפיות: 20
  • DSC06365.JPG
    DSC06365.JPG
    2.5 MB · צפיות: 19

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  17  פעמים

לוח מודעות

למעלה